Siyaset

Müezzinoğlu, "İnşallah herkes 1 Kasım'dan ders alır"

 Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Kapalı kapılar arkasında veya fildişi kulelerde oturarak ne halkçılık ne de milliyetçilik olur. Nitekim de millet, ne 'milliyetçisin' diye oturduğun yerden seni baş tacı ediyor, ne de senin adın 'halkçı' diye seni baş tacı ediyor" dedi.

Müezzinoğlu,
07-11-2015 19:47

MüezzinoÄŸlu, AK Parti Mudanya Ä°lçe BaÅŸkanlığında yaptığı konuÅŸmada, ülke insanının saÄŸduyusu, vicdanı, aklı ve izanının hep doÄŸrudan, iyiden, medeniyetten ve gelecekten yana olduÄŸunu söyledi.

Milletin kendi sıkıntılarını paylaÅŸanlara sahip çıktığını dile getiren MüezzinoÄŸlu, ÅŸöyle konuÅŸtu:

"Bizimle ilgili kurulduÄŸumuz günden bugüne çok farklı tuzaklar hazırlayanlar, karanlık senaryo çizenler, kuyular kazanlar, hep o kazdıkları kuyulara düÅŸmüÅŸlerdir ve fırsatçılık yapan pozisyonunda kaldıkları için de millet onlara hiç fırsat vermemiÅŸtir. Åžayet 'AK Parti yıpransın, köÅŸeye sıkışsın, onu birileri köÅŸeye sıkıştırsın da ben kazanayım' diyerek, siyaset yapmaya devam ederlerse bu millet onlara asla fırsat vermeyecek. Bunu 2002'den bu yana son 13 yılda 11'inci defa gördük. KeÅŸke onlar da görebilse."

Muhalefetin de milletle yürümeyi öÄŸrenmesini istediklerini ifade eden MüezzinoÄŸlu, ÅŸöyle devam etti:

"Halkçıyım derken halkı kucaklayabilmek, 'Milliyetçiyim' derken milleti kucaklayabilmek iÅŸin özüdür. Kapalı kapılar arkasında veya fildiÅŸi kulelerde oturarak ne halkçılık ne de milliyetçilik olur. Nitekim de millet, ne 'milliyetçisin' diye oturduÄŸun yerden seni baÅŸ tacı ediyor, ne de senin adın 'halkçı' diye seni baÅŸ tacı ediyor. Etmedi, böyle durmaya devam ettiÄŸin sürece de etmeyecektir."

"İnşallah herkes 1 Kasım'dan ders alır"

MüezzinoÄŸlu, saygın, dünyayı okuyan güçlü bir muhalefet istediklerini vurgulayarak, "Güçlü bir muhalefetle millet de AK Parti de kazanır. Biz, bizimle yarışta bizi yarıştıran bir muhalefet istiyoruz. Bize çelme takmaya çalışan, bizi paçamızdan aÅŸağı çekmeye çalışan, bize tuzak kuranlara destek olan bir muhalefet ülkeye ve millete bedel ödetiyor. Bu tuzakları bozmakla ilgili bizim de enerjimizi boÅŸa harcatıyor" ifadelerini kullandı.

"Bundan sonraki süreçte inÅŸallah herkes 1 Kasım'dan ders alır" diyen MüezzinoÄŸlu, AK Parti olarak milletin hangi mesajı verdiÄŸini ve ne beklediÄŸini okuyan bir siyasi misyonun mensubu olduklarını kaydetti.

Milletin ortak hedeflerinin gerçekleÅŸmesi için koÅŸtuklarını anlatan MüezzinoÄŸlu, "Ä°stiyoruz ki CHP'liler de MHP'liler de kazansın. Biz birlikte büyük bir ülkeyiz, milletiz. Birlikte daha güçlü yolculukları yaparsak, dünyayla yarışta daha güçlü olabiliriz. Önümüzdeki dönemde tüm siyasi partilerin pozitif dinamiklerine, katkılarına ihtiyacımız var" diye konuÅŸtu.

MüezzinoÄŸlu, "Ey CHP'li kardeÅŸlerim, Atatürk'ten geçinen kardeÅŸlerim, Atatürk'ün vasiyetidir; egemenlik kayıtsız ÅŸartsız milletindir ve milletin olacaktır" dedi.

Daha sonra ilçedeki esnafı ziyaret edip, vatandaÅŸlarla bir araya gelen MüezzinoÄŸlu, bir taksi durağında taksicilerin kurduÄŸu sofrada onlarla menemen yedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER