Bursa

MÜSİAD, Remzi Topuk’u ağırladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gürses ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı Remzi Topuk’u ağırladı. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Genel Kurul’da yeniden başkanlığa seçilen Mustafa Gürses’e hayırlı olsun temennilerinde bulunan Remzi Topuk, yeni yönetime önümüzdeki dönem için başarılar diledi.

MÜSİAD, Remzi Topuk’u ağırladı
25-01-2017 18:18

MÜSİAD Dernek Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette, BTSO’nun proje ve çalışmalarından oldukça memnun olduklarını dile getiren Başkan Mustafa Gürses, “BTSO, Bursa ve Türkiye için ciddi derecede önem arz eden çalışmalar yürütüyor. MÜSİAD olarak biz de ülkemize fayda sağlayacak tüm çalışmaların destekçisi oluyoruz. Bu bağlamda Odamızın ortaya koyduğu vizyoner projeleri takdirle karşılıyor, desteklerimizi sürdüreceğimizi ifade ediyoruz” şeklinde konuştu.

DİRSEK TEMASI…

BTSO’nun İbrahim Burkay dönemindeki üç yılını değerlendiren Gürses, “Bursa iş dünyası ve sanayisiyle dirsek temasının hiç kaybolmadığı bir dönem oldu. Projelerin sonuna kadar desteklendiği bir yönetim var. Bursa sanayisinin böyle bir BTSO yönetimine ihtiyacı vardı. Çok şükür bu ihtiyaç karşılandı” dedi.

SİNERJİ YAKALANDI…

BTSO ile MÜSİAD Bursa Şubesi arasında güçlü bir sinerjinin yakalandığını ve gelecek dönemde de bunun sürmesini dilediklerini ifade eden BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ise, ortak aklın gücüyle Bursa’yı marka kent yapmak istediklerini söyleyerek, BTSO olarak iş dünyasına fayda sağlayacak çok sayıda proje gerçekleştirdiklerini belirtti. MÜSİAD Bursa Şubesi üyelerinin de bu çalışmalarda çok önemli katkıları olduğunu hatırlatan Topuk, “ Küresel Fuar Acentesi, Ticari Safari, UR-GE’ler ve sosyal sorumluluk projelerimizin her birinde MÜSİAD üyelerimiz de yer alıyor ve önemli katkılar sağlıyor. Yeni dönemde de hep birlikte çok önemli çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Bu çalışmalar hem Bursa hem de ülkemiz ekonomisine büyük değer katacaktır” ifadelerini kullandı.

İş dünyasının çatı kuruluşu olan BTSO’nun, iş dünyasından gelen her talep ve öneriyi dikkatle değerlendirdiğini dile getiren Remzi Topuk, bu talepler doğrultusunda kamuoyu oluşturmak için de büyük gayret sarf ettiklerini söyledi. BTSO’nun Bursa’nın kanaat önderliği rolünü çok iyi bir biçimde üstlendiğini vurgulayan Remzi Topuk, Bursa iş dünyasının sesinin başta Ankara olmak üzere her platformda etkin bir biçimde duyurulabilmesi adına çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER