Magazin

Necati Şaşmaz'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

Fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ve anjiyo olduğu söylenen oyuncu Necati Şaşmaz'ın sağlık durumunu Onur Akay açıkladı.

Necati Şaşmaz'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama
29-10-2022 11:58

Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakteri Polat Alemdar'ı canlandıran Necati ÅžaÅŸmaz'ın saÄŸlık durumuyla ilgili yaÅŸanan son geliÅŸmeler hayranlarını meraklandırdı. Ünlü oyuncu Necati ÅžaÅŸmaz’ın apar topar hastaneye kaldırıldığı, kalp krizi geçirdiÄŸi ve yoÄŸun bakımda olduÄŸu iddia edilmiÅŸti.

DuyurduÄŸu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ün yapan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ÅžaÅŸmaz'ın saÄŸlık durumu hakkında sevindirici açıklamalar yaptı.

'YOĞUN BAKIMDA DEĞİL'

Ayrıca rahatsızlığı ile ilgili de açıklama yapan Akay, “Necati ÅžaÅŸmaz yoÄŸun bakımda deÄŸil. ÅžaÅŸmaz, göÄŸüs aÄŸrısı, sol kolda aÄŸrı ve uyuÅŸukluk gibi ÅŸikâyetlere ÇarÅŸamba günü hastaneye baÅŸvurdu. Koroner arter hastalığı olarak bilinen kalp damarlarında tıkanıklık teÅŸhisi nedeni ile damar açma operasyonu geçirdi. Ancak operasyon çok büyük deÄŸildi ve kısa sürede taburcu oldu.

'ÅžU AN EVÄ°NDE DÄ°NLENÄ°YOR'

Åžu an evinde dinlenen Necati ÅžaÅŸmaz’ın saÄŸlık durumu çok iyi. Kendisine saÄŸlıklı beslenme ve düzenli egzersiz gibi yaÅŸam tarzı deÄŸiÅŸiklikleri önerildi.” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER