Bursa

Nilüfer Belediyesi dış denetimlerden başarıyla geçti

Türk Loydu Vakfı tarafından yapılan denetimlerden başarıyla çıkan Nilüfer Belediyesi’nin bu kez, Enerji Yönetim Sistemi denetlendi. TÜV NORD tarafından gerçekleştirilen denetim sonunda, majör ve minör uygunsuzluk bulunmadı.

Nilüfer Belediyesi dış denetimlerden başarıyla geçti
29-12-2021 15:38

Nilüfer Belediyesi yönetim sistemleri, dış denetimleri baÅŸarıyla tamamladı. Türk Loydu Vakfı tarafından yapılan denetimlerden gururla çıkan Nilüfer Belediyesi, TÜV NORD’un ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sistemi kapsamında yaptığı denetimi de baÅŸarıyla geçti. ISO 50001 BaÅŸ Denetçisi Mehmet Akbay tarafından iki gün boyunca çevrimiçi gerçekleÅŸtirilen denetimde, Nilüfer Belediyesi araçlarının yakıt tüketimleri ve Halk Evi ile Alaaddinbey Hizmet Binası, Ä°nci Taner Altınmakas Huzurevi, Nâzım Hikmet Kültürevi, Üçevler Kütüphanesi, Konak Kültürevi, Yüzüncüyıl Gençlik ve Spor Merkezi’nin enerji tüketimleri incelendi. Majör ve minör uygunsuzluÄŸun bulunmadığı denetim sonucunda, aylık enerji tüketimlerinin gözden geçirilmesi ile ilgili planlama faaliyetleri, enerji eylem planları ve yasal yükümlülüklerin takip sistematiÄŸi, Nilüfer Belediyesi’nin güçlü yönleri olarak açıklandı.

Nilüfer Belediyesi’nin ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002 VatandaÅŸ Memnuniyeti Yönetim Sistemi, ISO 45001 Ä°ÅŸ SaÄŸlığı ve GüvenliÄŸi Yönetim Sistemi ile ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, Türk Loydu Vakfı tarafından geçen hafta denetlenmiÅŸ ve herhangi bir uygunsuzluÄŸa rastlanmamıştı.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER