Dünya

Nişan fotoğrafı çekiminde üzerine yıldırım düşen damat hayatını kaybetti

Çin'in Yunnan eyaletindeki Yeşim Ejderha Kar Dağı'nda nişan fotoğrafı çekimi için bölgeye giden çiftin üzerine yıldırım düştü. Damat, yaşanan talihsiz olayda yaşamını yitirdi.

Nişan fotoğrafı çekiminde üzerine yıldırım düşen damat hayatını kaybetti
28-08-2022 16:35

Çin'de benzerine ender rastlanan bir trajedi yaÅŸandı. Çin'de çiçeÄŸi burnunda bir çift niÅŸan fotoÄŸrafı çektirmek için oldukça popüler bir lokasyon olan YeÅŸim Ejderha Kar Dağı'na gitti. Mutluluklarını ölümsüzleÅŸtirmek isteyen çifti yıldırım ayırdı.

DAMADIN ÜZERÄ°NE YILDIRIM DÜÅžTÜ

Ä°ngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, fotoÄŸraf çekimi sırasında damadın üzerine yıldırım düÅŸtü. Yerel basında damadın isminin Ruan olduÄŸu açıklandı. Olay yerine gelen acil servis ekipleri, adamı saÄŸanak yaÄŸmurda taşırken görüntülendi.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA YER ALDI

Çin'de bir hayli popüler olan sosyal medya platformu Weibo'da yayınlanan görüntüler kısa sürede viral oldu. Trajedi ÇarÅŸamba günü meydana geldi. Yetkililer talihsiz damadın hayatını kaybettiÄŸini açıkladı.

'SARI UYARI'YI GÖRMEZDEN GELMÄ°ÅžLER

Ülke basınında yer alan haberlerde trajediden önce yetkililerin bölge için sarı uyarı yayınladığı bilgisine yer verildi. Aynı haberlerde bunun en yüksek uyarı olduÄŸu ve çiftin bu uyarıya raÄŸmen fotoÄŸraf çekimine devam ettiÄŸinin altı çizildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER