Bursa

Numan Kaleli, yeni bayiliklerle büyüyor

Yapı malzemeleri satışı konusunda 50. yıla yakın süredir hizmet veren Numan Kaleli A.Ş. , yeni işbirlikleriyle ürün gamını geliştirmeye devam ediyor. Son olarak Peli Parke’nin bayiliğini üstlenen marka, geçtiğimiz günlerde bayileri ile bir araya gelerek sözkonusu işbirliği hakkında bilgilendirme yaptı.

Numan Kaleli, yeni bayiliklerle büyüyor
12-11-2016 16:37

Numan Kaleli ve Peli Parke’nin Crowne Plaza’da gerçekleştirdiği bayi tanıtım toplantısına; Bursa, Yalova, Bilecik ve Eskişehir illerinde parke ve inşaat malzemesi satışı yapan tali bayiler katıldı. Peli Parke’nin yapılanması, üretim aşamaları, ürün grupları ve bayi çalışma sistemi hakkında sunumların yapıldığı organizasyona, Peli Parke Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Orhan Demirbaş ile Bölge Satış Temsilcisi İsmail Hamamcıoğulları katılırken,şirketin 2016 yapılanması ve gelecek yıl hedefleri ile ilgili bilgi paylaşımında bulundular.

 

Numan Kaleli A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kaleli ise; sektörde elli yıla yaklaşan tecrübenin yeni bayiliklerle taçlanmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Kaleli; “Babamızdan devir aldığımız bayrağı gururla geleceğe taşımak adına yatırım ve girişimlerimizi sürdürüyoruz. Bina içi ve altyapı tesisat ürünlerinden, seramik ve vitrifiye ürünlerine, mutfak dolaplarından ahşap kapılara, duşa kabinlere kadar çok sayıda ürünün ve güçlü markaların bayiliğini yapıyoruz. Son yıllarda toplu projelere satış konusunda da ciddi yol kat ettik, önemli referanslar edindik. Tek çatı altında, 10.000’i aşkın ürün çeşidiyle sektörün malzeme ihtiyacını karşılama çabasındayız. Peli Parke’nin bayiliğiyle daha da güçlenmeyi hedefliyoruz. Birlikte büyümek için yatırım ve işbirliklerimiz sürecek.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER