Gündem

O ilçemiz belediye başkanının tecavüz iddialarını konuşuyor

CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın iş isteyen bir kadına tecavüz ettiği iddialarının araştırılması üzerine İçişleri Bakanlığı 2 müfettiş görevlendirdi.

O ilçemiz belediye başkanının tecavüz iddialarını konuşuyor
11-09-2020 12:06

Sosyal medyada ve bazı gazetelerde, Aydın'ın Didim ilçesinde Belediye BaÅŸkanı Ahmet Deniz Atabay'ın kendisinden iÅŸ isteyen kadına uyuÅŸturucu içirdiÄŸi ve sonrasında tecavüz ettiÄŸi iddiaları yer almıştı. Ä°çiÅŸleri Bakanlığı'nın bu iddiaları araÅŸtırmak için iki müfettiÅŸi görevlendirdi.

"KOMPLO GİRİŞİMİ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ"

Didim Belediye BaÅŸkanı CHP'li Ahmet Deniz Atabay ise hakkında çıkan iddialara tepki gösterdi. Deniz Atabay, eÅŸi Tuna Atabay ve Belediye Meclis Üyesi Ali ÇaÄŸlar suçlamalara karşı Didim Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı'na giderek ÅŸikâyetçi oldu. Belediye BaÅŸkanı Atabay, ÅŸöyle konuÅŸtu "Göreve geldiÄŸimiz günden bu yana rant çevrelerine karşı mücadelemiz devam etmektedir. Bu mücadelemiz nedeniyle, öncesinde evimin kurÅŸunlandığı, bilinmeyen numaralardan iftira mesajları yayıldığı, defalarca tehdit, hakaret ve kumpas teÅŸebbüslerine uÄŸradığım da tüm kamuoyunca bilinmektedir. Bu konularla alakalı tarafımdan tüm hukuki iÅŸlemler baÅŸlatılmıştır. GeldiÄŸimiz noktada da sahte kurgularla, sahte kiÅŸilerle yeni bir komplo giriÅŸimi ile karşı karşıyayız. Hakkımda bir ÅŸikâyet olmadığı gibi komplocular hakkında tarafımdan suç duyurusunda bulunulmuÅŸtur"

BELEDÄ°YE BAÅžKANI HAKKINDAKÄ° Ä°DDÄ°ALAR

Sosyal medya yer alan, kimliÄŸi açıklanmayan kadının iddiaları ÅŸöyle "Ä°ÅŸ aramak için belediyeye gittiÄŸimde baÅŸkan, 'Rahat bir ortamda konuÅŸalım' diyerek, beni bir araçla çiftliÄŸe gönderdi. Çiftlikte alkol ve uyuÅŸturucu madde verdiler. Sonrasını hayal meyal hatırlıyorum. Video çekildiÄŸini bile hatırlamıyorum. Olay yaÅŸandığında utandım, ÅŸikâyetçi olamadım. Åžimdi de evlenip yeni bir hayat kurdum. EÅŸimin olaydan haberi yok. Duyarsa yuvam yıkılır. DeÅŸifre olmaktan çekiniyorum. Bu nedenle daha ÅŸikâyetçi olamıyorum. Çok büyük bir travma yaÅŸadım ve atlatabilmek için tedavi gördüm. Unutulmayacak bir olay yaÅŸadım. Evde kendi başıma kalınca sürekli aÄŸlıyorum. Artık unutmak istiyorum. Ancak unutamıyorum. EÅŸimle mutlu ve huzurluyum. Bu mutluluÄŸu kaybetmek istemiyorum. Adalete güveniyorum. BaÅŸkanın ve diÄŸerlerinin gereken cezaya almasını istiyorum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER