Bursa

O protokol imzalandı

Bursa Ticaret Borsası (BTB) ve Orman Bölge Müdürlüğü arasında Bursa’ya dikilecek 2 bin fidan için protokol imzalandı.

O protokol imzalandı
11-12-2015 13:48

 

Orman Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen imza törenine BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın, BTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Özhan, BTB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kırmızıay ve Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun ile BTB ve Orrman Bölge Müdürlüğü yöneticileri katıldı.

İmza töreninde konuşan Orman Bölge Müdürü Coşkun, “Bursa’nın yaşanılabilir bir kent olmasında ormanların fonksiyonu çok büyük. Ticaret ve sanayiyle ilgilenenler çevreye kısmen de olsa zarar verebiliyor. Bu anlamda Bursa’nın daha yeşil olması için katkı sağlayan BTB Başkanı Özer Matlı, Meclis Başkanı Mehmet Aydın ve BTB üyelerine duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Burada büyüyecek fidanlar tüm insanlığa hizmet edecektir” dedi.

AYDIN: BURSA’NIN YEŞİL KİMLİĞİYLE ANILMASINI İSTİYORUZ…

BTB Meclis Başkanı Aydın ise, “Üyelerimiz genel itibariyle geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlıyor. Bu yüzden doğa bizim için çok önemli.  BTB olarak Bursa’nın tekrar Yeşil kimliğiyle anılması için elimizden gelen katkıyı koyuyoruz ve koyacağız. Bu protokolün hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Orman Bölge Müdürlüğümüze de gösterdikleri ilgi ve verdikleri destek nedeniyle şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖZHAN: ÇEVRE DUYARLILIĞINI ARTIRMALIYIZ

BTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Özhan da BTB’nin doğayla ve çevreyle ilişkisini artırmak adına bazı çalışmalara imza attıklarını kaydederek, “Bilinçsizce doğaya zarar verildiğini görüyoruz. Bu küçük adımımızı da üyelerimize duyurarak bu anlamdaki duyarlılığı artırmak ve Bursa’nın doğasına daha fazla katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

BTB ile Orman Bölge Müdürlüğü arasında varılan anlaşmaya göre fidan dikimleri önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER