Gündem

Öfkeli koca karısını bıçakla öldürüp av tüfeğiyle intihara kalkıştı

Antalya’nın Alanya ilçesinde markette eşiyle tartışan şahıs, eşini bıçaklayarak öldürüp ardından av tüfeğiyle intihara kalkıştı.

Öfkeli koca karısını bıçakla öldürüp av tüfeğiyle intihara kalkıştı
09-10-2021 00:40

Olay, Alanya’nın Oba Mahallesi Fabrika Caddesi üzerinde akÅŸam saatlerinde bir markette meydana geldi. Ä°ddiaya göre 43 yaşındaki Yahya Y., eÅŸi Gönül Y.’nin çalıştığı markete gitti. Burada eÅŸiyle tartışmaya baÅŸlayan öfkeli koca eÅŸini market içerisinde birkaç yerinden defalarca bıçakladı.

Yahya Y. daha sonra yanında getirdiÄŸi pompalı tüfekle kendine ateÅŸ etti. Yahya Y. kanlar içerisinde marketin dışarısına kadar emekleyerek yürüdü. Olayı gören çevredeki vatandaÅŸlar durumu 112 Acil ÇaÄŸrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi.

SaÄŸlık ekipleri yaralı Yahya Y.’yi ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’ne götürdü. Åžahıs, buradaki ilk müdahalenin ardından ambulansla Antalya’ya sevk edildi. Bıçaklanarak öldürülen Gönül Y.’nin cansız bedeni ise savcı incelemesinin ardından Alanya Belediyesi morguna kaldırıldı. Alanya Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı olayla ilgili soruÅŸturma baÅŸlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER