Bursa

Öğrencilerin oteldeki ağaca astıkları dilekleri müşteriler tarafından gerçekleştirildi

Bursa’da otelde bulunan ağaca dileklerini asan öğrencilerin hayallerini otelin müşterileri gerçekleştirdi.

Öğrencilerin oteldeki ağaca astıkları dilekleri müşteriler tarafından gerçekleştirildi
01-01-2020 17:33

Bursa’da hizmet veren 5 yıldızlı bir otel, ihtiyaç sahibi öÄŸrencileri mutlu edecek bir projeyi hayata geçirdi. Her yıl sonunda otelin giriÅŸine yerleÅŸtirdiÄŸi aÄŸaca Bursa’nın farklı okullarından ihtiyacı olan öÄŸrencilerin dileklerini yazmasına izin veriliyor. ÖÄŸrencilerde neye ihtiyaçları varsa yazarak otelin giriÅŸindeki bu aÄŸaca asıyor. 5 yıldızlı otele gelen müÅŸteriler ise resepsiyondaki müÅŸterilerin bilgilendirmesiyle bu aÄŸaçtan haberdar oluyor. Ä°steyen müÅŸteriler ise rastgele bir dileÄŸin yazalı olduÄŸu aÄŸaca asılmış notu açarak ne çıkarsa onu alıp öÄŸrencileri mutlu ediyor. Alınan hediyeler toplu halde otel yönetimi tarafından öÄŸrencilere tek tek takdim ediliyor.
Çekirge semtinde bulunan 1 Murat Ä°lk ve Ortaokulu öÄŸrencileri, dileklerini yazarak bu aÄŸaca astı. Bu istek ve dilekleri okuyan müÅŸteriler ise 110 öÄŸrencinin dileklerini kabul ederek onların istedikleri ÅŸeyleri aldı. Okulda düzenlenen törenle öÄŸrencilere istekleri otel yönetimi tarafından verildi.
Okul Müdürü Vahdet Okulevi, "Bu isteklerini aÄŸaca astılar. MüÅŸteriler ise bu istekleri okuyarak onları alıp çocuklara hediye etti. Okul idaresi olarak emeÄŸi geçen herkese teÅŸekkür ederiz" dedi.
Otel yöneticileri ise, "Bu proje bir kaç yıldır devam ediyor. Her yıl sonunda otelin giriÅŸine dilek aÄŸacımızı koyuyoruz. Buraya Bursa’nın farklı okullarından öÄŸrenciler istek ve dileklerini yazıyor. Bu aÄŸaçtan gelen müÅŸterilerimizi haberdar ediyoruz. Onlar da isterse aÄŸaçta yazılı zarfı açarak bu isteÄŸi yerine getiriyor. Bugün 1 Murat Ä°lk ve Orta Okulu’nda 110 öÄŸrencimizin istek ve dilekleri olan hediyeleri onlara takdim ettik" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER