Eğitim

Öğrencilerin projeleri beğeniye sunuldu

Kastamonu’nun inebolu ilçesinde öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları çalışmalardan oluşan 2. Bilim ve sanat şenliği düzenlendi.

Öğrencilerin projeleri beğeniye sunuldu
14-06-2024 14:39

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde düzenlenen 2. Bilim ve Sanat Şenliği’nde öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları çalışmalar sergilendi.


Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde, Bozkurt, Küre ve Çatalzeytin ilçelerindeki ilk ve ortaokul öğrencilerinin katılımıyla Bilim ve Sanat Şenliği düzenlendi. İnebolu’dan Bilim ve Sanat Merkezi’nin (BİLSEM) katılım gösterdiği 2. Bilim ve Sanat Şenliği’nin açılışını İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, İnebolu Belediye Başkan Vekili Murat Akkaya, İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Civelekoğlu, İnebolu İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Recep Özbek gerçekleştirdi.


Bilim ve Sanat Merkezinin açılışında konuşan İnebolu BİLSEM Müdürü Sümeyye Birinci, “İnebolumuzda geçtiğimiz yıl öğretim faaliyetine başlayan İnebolu Bilsem, kurulduğu günden bugüne hem şehrimize hem ülkemize eğitim alanında katkı sunmaya devam etmektedir. Bilim ve Sanat Merkezleri bir şehrin eğitim markasıdır. Birçok ilçeyi kapsayan kurumumuz 6 öğrenci ile eğitim öğretime başlamış bulunmakla birlikte toplam 16 öğrenci ile devam etmektedir” diye konuştu.


Konuşmanın ardından Bilim ve Sanat Merkezi’nin açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından davetliler, stantlarda sergilenen projeler hakkında öğrencilerden bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER