Asayiş

Okmeydanı'nda polis aracına silahlı saldırı

Alınan bilgiye göre, 34 AJ 9399 plakalı beyaz araç içerisindeki 3 kişi tarafından, devriye gezen zırhlı polis aracına uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Polis aracına mermi isabet ederken, saldırıda ölen veya yaralanan olmadı. Saldırganlar ise bindikleri aracı sokak ortasında bırakıp yaya olarak olay yerinden uzaklaştı.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bir polis helikopteri de kaçan saldırganların yakalanması için bölge üzerinde devriye uçuşu yaptı. Çevre sokaklarda kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatılırken, saldırganların bindiği araç da incelenmek üzere polis merkezine götürüldü.

Okmeydanı'nda polis aracına silahlı saldırı
04-03-2016 00:56

 

Olay, 21.30 sıralarında Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, burada seyir halinde bulunan zırhlı bir polis aracına yine seyir halinde bulunan bir araç içerisinden ateş açıldı.

Saldırıda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, saldırıyı gerçekleştiren zanlılar içerisinde bulundukları araçla olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerinin kovaladığı 3saldırgan araçlarını Darülaceze Caddesi Anadolu Kahvesi civarında terk etti. Buradan yaya şekilde ara sokaklara giren saldırganlar izlerini kaybettirmeyi başarırken, polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Saldırganların terk ettiği araç üzerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, çevrede zırhlı araçlarla geniş güvenlik önlemi aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER