AsayiÅŸ

Okulda tepki çeken görüntüler! Müdür açığa alındı

İzmir'deki Vali Rahmi Bey İlkokulu'nda, velilerin öğretmen seçimi yapmak için okulun bahçesinde sosyal mesafeye aldırış etmeden toplanmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında okul müdürü Mehmet Y.’nin açığa alındığı öğrenildi.

Okulda tepki çeken görüntüler! Müdür açığa alındı
20-07-2020 22:45

Buca ilçesindeki Vali Rahmi Bey Ä°lkokulu’nun velileri, 15 Temmuz'u 16'sına baÄŸlayan gece istedikleri öÄŸretmenlerin sınıflarına çocuklarını yerleÅŸtirebilmek için sıraya girdi.

Saat 11.00 sıralarında baÅŸlayan bekleyiÅŸ, saat 23.00’e kadar sürdü. Sıranın karışmaması için kendi aralarında liste hazırlayan veliler, istedikleri öÄŸretmenin sınıf kontenjanı dolmadan yer kapmaya çalıştı.

TARTIÅžMAYA POLÄ°S MÜDAHALE ETTÄ°

Öte yandan okul bahçesinde sandalyeleriyle nöbet tutan bazı velilerin arasında çıkan tartışma, diÄŸerleri tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Çıkan tartışmaya ihbar üzerine gelen polis ekipleri müdahale etti.

SORUÅžTURMA BAÅžLATILDI

Okul bahçesinde adeta kamp kuran, corona virüsü tedbirlerine de uymayarak sosyal mesafeyi hiçe sayan yüzlerce velinin davranışı, ÅŸaÅŸkınlığa sebep olurken, Buca Kaymakamlığı o görüntülerle ilgili soruÅŸturma baÅŸlattı.

OKUL MÜDÜRÜ AÇIÄžA ALINDI

SoruÅŸturma kapsamında, okul müdürü Mehmet Y.'nin, soruÅŸturma bitinceye kadar tedbir amaçlı olarak açığa alındığı belirtildi. (DHA)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER