Bursa

Öldürülen anne kızın yakınları gözyaşlarına boğuldu

Bursa'da, pompalı tüfekle vurularak öldürülmüş halde ayrı bölgelerdeki arazilerde cesetleri bulunan iki kadından 21 yaşındaki Fadime Aytekin Demirkıran'ın cenazesi, toprağa verildi.

Öldürülen anne kızın yakınları gözyaşlarına boğuldu
02-12-2015 13:39


Demirkıran'ın cenazesi, otopsi işleminin yapıldığı Bursa Adli Tıp Kurumu morgundan yakınları tarafından alınarak merkez Osmangazi ilçesi Seç Mahallesi'ne getirildi.

Mahalledeki caminin bahçesinde toplanan kadının akrabaları, gözyaşlarına hakim olamadı.

Fadime Aytekin Demirkıran'ın naaşı, ailesi ve yakınlarının yanı sıra vatandaşların katılımıyla öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında defnedildi.

Jandarmanın, Demirkıran ile annesi 41 yaşındaki Mükerrem Alemdağ'ı öldüren kişi veya kişilerin yakalanması için başlattığı çalışma sürüyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Samanlı Mahallesi Çatıl Sokağı'nda 29 Kasım gecesi devriye görevini yürüten jandarma ekipleri, dere kenarında üzeri hasırla örtülmüş bir ceset görmüştü. Pompalı tüfekle vurulan genç bir kadına ait olduğu belirlenen ceset, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürülmüştü.

Bundan bir gün sonra sabah olay yerine yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta, yol kenarındaki meyve bahçesinde ceset gören vatandaşlar polise haber vermişti. Jandarma ve polis ekiplerince yapılan incelemede, cesedin pompalı tüfekle vurularak öldürülmüş bir kadına ait olduğu tespit edilmişti. Bu ceset de yine otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna konulmuştu.

İlk bulunan cesedin Fadime Aytekin Demirkıran'a, diğerinin ise annesi Mükerrem Alemdağ'a ait olduğu belirlenmişti. Otopsi işlemlerinin ardından Alemdağ'ın cenazesi dün Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER