Bursa

Ömer Halisdemir Aile Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Eşref Dinçer Mahallesi Ömer Halisdemir Bulvarı’na yapılacak İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli törenle atıldı.

Ömer Halisdemir Aile Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı
03-02-2018 15:46

Gemlik Belediye BaÅŸkanı Refik Yılmaz, 2017 yılında planlanan projelerin, tek tek vatandaÅŸların hizmetine açacaklarını ifade etti.

Ä°hale bedeli 800 bin TL olan ve 250 gün içerisinde bitirilmesi planlanan Ömer Halisdemir Aile SaÄŸlık Merkezi’nin yanı sıra bölgeye bir de Ömer Halisdemir Spor Kompleksi yapacaklarını kaydeden Yılmaz, Hisartepe Aile SaÄŸlık Merkezi ve Hafızlık EÄŸitim Merkezi’nin temellerinin de önümüzdeki hafta atılacağını dile getirdi. BaÅŸkan Yılmaz, Bölge Hastanesi’nin açılış törenlerinin de en kısa zamanda yapılacağını anlattı.

Bursa BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Alinur AktaÅŸ ise, saÄŸlık ve eÄŸitime yönelik hizmet ve yatırımların ülkenin geliÅŸme seviyesinin delili olduÄŸunu vurgulayarak, “Eskiden bir taÅŸ tuÄŸla veremezdik. CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan sayesinde okullar, camiler, saÄŸlık ocakları yapan belediyeler haline geldik” dedi.

Ä°HA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER