Gündem

"Ömer Halisdemir’in fotoğrafı reklam malzemesi değildir"

15 Temmuz Kahramanı Ömer Halisdemir’in fotoğrafının Urfa’da özel bir eğitim kursunun reklam malzemesi olarak kullanılmasına ailesi tepki gösterdi.

30-08-2018 17:33

Ömer Halisdemir’in kardeÅŸi Soner Halisdemir, sosyal medya hesabından, ’Halisdemir Ailesi’nden Kamuoyu Açıklaması’ baÅŸlığı ile ÅŸu ifadeleri kullandı:
“Åžehit Ömer Halisdemir’in adı savunma sanayisinden, kara, deniz ve hava lojistik hizmetlerine, medya yayıncılığından finansal hizmetlere, bilimsel ve sınai incelemeden, eÄŸitim öÄŸretim alanına, hukuki hizmetlerden mühendislik hizmetlerine, tıbbi alandan enerjiye kadar birçok sektörde ÅŸehidin ismi üzerinden kazanç saÄŸlamaya çalışan kötü niyetli kiÅŸilere engel olmak amacıyla tescillendi. Türk Patent ve Marka Kurumunun Ömer Halisdemir’in adını tescillemesiyle artık ÅŸehidimiz üzerinden kötü niyetle maddi kazanç elde etmek isteyenler için hukuki ve cezai yaptırımlar söz konusu olacaktır. Devletimiz ÅŸehidine sahip çıkmış, ailesini ve ismini bu tescil ile koruma altına almıştır.”
Öte yandan Urfa’da Ömer Halisdemir’in fotoÄŸrafını reklam malzemesi yapan özel bir eÄŸitim kursunun ilgili de yasal iÅŸlem baÅŸladığı belirtildi.
(Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER