Gündem

Önce annesini ve kız kardeşlerini silahla rehin aldı, sonra kendini eve kapattı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir şahıs, uzaklaştırma kararı bulunan eve girerek annesi ve kız kardeşini silahla rehin aldı. Anne ve kız kaçarak kurtulurken, daha sonra kendisine zarar veren şahıs, İlçe Emniyet Müdürü Bora Ağırtıcı tarafından ikna edilerek teslim oldu.

Önce annesini ve kız kardeşlerini silahla rehin aldı, sonra kendini eve kapattı
08-11-2021 19:35

Olay, Gaziantep’in Nizip ilçesi Fatih Sultan Mahallesi Yavuz Sultan Süleyman Bulvarı’ndaki bir apartmanda meydana geldi. Psikolojik sorunları bulunan ve madde bağımlısı olduÄŸu iddia edilen S.S. isimli ÅŸahıs, daha önceden uzaklaÅŸtırma kararı bulunmasına raÄŸmen annesi ve kız kardeÅŸinin bulunduÄŸu eve geldi. Daha sonra annesi ile kız kardeÅŸini silahla rehin alan ÅŸahıs, ikiliyi yaralamaya çalıştı. Ä°hbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, saÄŸlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniÅŸ güvenlik önlemi alırken, teslim olması için ÅŸahsı ikna etmeye çalıştı. Bu esnada ÅŸahsın bir anlık boÅŸluÄŸundan faydalanan anne ve kız, silahla rehin alındıkları evden kaçmayı baÅŸardı.

Anne ve kız kaçtı, ÅŸahıs kendine zarar vermek isteyince emniyet müdürü devreye girdi
Annesi ve kız kardeÅŸinin evden kaçmasının ardından silahlı ÅŸahıs, etrafa ateÅŸ ederek kendisine zarar vermek istedi. Bu esnada devreye giren Nizip Ä°lçe Emniyet Müdürü Bora Ağırtıcı, çelik yelek giydikten sonra itfaiye merdiveni ile ÅŸahsın bulunduÄŸu dairenin balkonuna çıktı. Balkona çıkan Emniyet Müdürü Ağırtıcı’nın ikna çabaları sonucu ÅŸahıs elindeki silahı bırakarak polis ekiplerine teslim oldu.
Åžüpheli ÅŸahıs gözaltına alınarak emniyete götürülürken, rehin alınan anne ve kızın saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu öÄŸrenildi. Olayla ilgili geniÅŸ çaplı inceleme baÅŸlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER