Gündem

Operasyon devam ediyor

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyon devam ediyor. Teröristlerin hazırladığı barikatlar da böyle görüntülendi.

Operasyon devam ediyor
19-11-2015 14:00

Nusaybin'de 13 Kasım'da saat 21.00'den itibaren uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağının ardından bazı cadde ve sokaklarda kazılan hendeklerin kapatılması, kamufle amaçlı asılan brandaların ve kurulan barikatların kaldırılması, ilçenin teröristlerden arındırılması için terör örgütü PKK'ya yönelik başlatılan operasyon sürüyor. 

Bölgede hendeklerin kapatılması, bariyerlerin kaldırılması sırasında zaman zaman ateş açılıyor, çatışmalar yaşanıyor. Özel harekat polislerince, teröristlerce karargah gibi kullanıldığı bilgisi üzerine eski Nusaybin Devlet Hastanesi binasında arama yapıldı.

İlçede Teröristlerin cadde ve sokaklar ile hendeklere tuzakladığı patlayıcıların infilak etmesi sonucu ev ve iş yerlerinin yanı sıra su ve elektrik hatları da zarar gördü. İlçenin yüzde 70'ine elektrik, yüzde 30'una su verilemiyor.

İlçedeki zarar gören elektrik şebekesini yenilemeye giden Dicle Elektrik Dağıtım AŞ aracına da örgüt mensuplarınca roketatarla saldırıda bulunulduğu öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER