Dünya

Öpüşürken, erkek arkadaşının dilini kopardı!

Amerika'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Shakeia Long isimli kadın, tutkulu öpücük sırasında erkek arkadaşının dilini kopardı. Kadın tutuklandı.

Öpüşürken, erkek arkadaşının dilini kopardı!
05-03-2016 12:50

Amerika'nın Connecticut eyaletinin Hartford şehrinde Shakeia Long (37) isimli kadın, erkek arkadaşı Dwayne Williams (41) ile ateşli bir şekilde öpüşürken, erkek arkadaşının dilinin ucundan bir parçayı ısırarak kopardı. Ağzında erkek arkadaşının dilini bir süre süre çiğneyen kadın daha sonra tükürdü. Dehşete kapılan Williams, yerdeki diline ait parçayı alarak Long'un dairesinden kaçtı.

POLİS ARACINI DURDURDU

Yoldan geçmekte olan polis aracına işaret ederek durduran Williams, hemen yakında bulunan St. Francis Hastanesi'ne götürüldü. Konuşmakta zorluk çeken adam, dilini Long'un kopardığını polislere ifade etti. Hastanede Williams'ın dilinin kopan parçası tekrar yerine dikildi. Hastaneden taburcu edildikten sonra Williams ile görüşen polis, Long'un peşine düştü.

UYUŞTURUCU ALMIŞLAR

Williams'tan bir çocuğu olan Long polisler tarafından yapılan sorgusunda olay sırasında erkek arkadaşıyla 'Fensiklidin' (Melek Tozu) adlı uyuşturucu madde içtiklerini kabul etti. Long, ifadesi sırasında erkek arkadaşını yaraladığını hatırlamadığını, olayın nasıl olduğunu bilmediğini söyledi.

MAHKEME 'SALDIRI' DEDİ

Shakeia Long çıkarıldığı mahkemede birinci derece saldırı ile suçlandı. Long, ayrıca 2013 yılında işlediği ikinci derece saldırı suçundan tutuklanmış, şartlı tahliye ile serbest bırakılmıştı. Şartlı tahliyeyi ihlal ettiği gerekçesiyle de hakim karşısına çıkan kadının ikinci duruşması 31 mart tarihinde görülecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER