Gündem

Ordu millet el ele etkinliği iptal edildi

Genelkurmay Başkanlığı'nın bugün gerçekleştirmeyi planladığı ordu millet el ele etkinliği iptal edildi.

Ordu millet el ele etkinliği iptal edildi
10-11-2016 16:38

Genelkurmay Başkanlığı'nın bugün  saat 15.00'te Anıtkabir'de gerçekleştirmeyi planladığı Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile  kuvvet komutanlarının da katılmasının planlandığı  'Ordu millet el ele' etkinliği iptal edildi.

 PROVOKASYON İDDİASI 

Güvenlik birimlerinden alınan bilgiye göre,  programı güvenlik ve bazı grupların faaliyeti provoke edebileceği istihbaratı üzerine iptal edildi.

SİTEDEN DUYURULDU 

Genelkurmay Başkanlığı iptal açıklamasını sitesinden yaptı. Açıklamada "Anıtkabir Komutanlığında 10 Kasım 2016 tarihinde saat 15.00'te yapılması planlanan "Ata'nın Huzurunda Ordu Millet El Ele" temalı faaliyet iptal edilmiştir. Saygı ile duyurulur."

GENELKURMAY BAŞKANI DA KATILACAKTI 

TSK etkinliğin yapılacağını şöyle duyurmuştu: Ebedî Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 78'inci Ölüm Yıl Dönümü'nde gönüllerde hiç ölmediğinin; Türk Silahlı Kuvvetleripersonelinin, ülkesinin, bayrağının ve milletinin hizmetinde olduğunun bir kez daha vurgulanması amacıyla Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanlarının katılımıyla Anıtkabir Komutanlığında 10 Kasım 2016 saat 15.00'te “Ata'nın Huzurunda Ordu Millet El Ele” temalı bir faaliyet icra edilecektir. Faaliyet esnasında Genelkurmay Başkanı öncülüğünde 1881 çift kırmızı ve beyaz dilek balonu Anıtkabir ziyaretçileri, şehit, gazi aileleri ve Türk Silahlı Kuvvetleri personeli tarafından gökyüzüne bırakılacaktır.

İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER