Bursa

Orhaneli'nde Özel Beyce Akademi Kişisel Gelişim Kursu açıldı

Özge Aydemir, Tuğba Aktaş ve Ümmü Gül Koyuncu  tarafından kurulan Özel Beyce Akademi Kişisel Gelişim Kursu Orhaneli'nde hizmete girdi.

Orhaneli'nde Özel Beyce Akademi Kişisel Gelişim Kursu açıldı
01-10-2024 23:35
01-10-2024 23:53
BURSA
 Özge Aydemir, Tuğba Aktaş ve Ümmü Gül Koyuncu  tarafından kurulan Özel Beyce Akademi Kişisel Gelişim Kursu Orhaneli'nde  hizmete girdi. 
Kursun açılış törenine  Uludağ Koleji eğitim koordinatörüi Ergün Özçelik, Orhaneli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atıl Gültekin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Vekili Veysel Ablay, BBP Orhaneli İlçe Başkanı Kamil Salar ve  geçmiş dönem Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt katıldı.
Açılış töreninde konuşan Özge Aydemir  "Özel Beyce Akademi Kişisel Gelişim Kursu'nu açmamızın amacı Orhanelili gneçlere eğitim hayatlarında rehber olmak, zaman ve emekten tasarruf sağlayarak başarılarına ve kiişsel gelişimlerine katkıda bulunmaktır." dedi.. Özge Aydemir  Özel Beyce Akademi olarak uzman kadrosuyla, tecrübeli rehberlik hizmetiyle ve tüm öğrencilere ücretsiz kütüphane ile ilçe halkının hizmetinde olduklarını bildirdi.y
Uludağ Koleji eğitim koordinatörü Ergün Özçelik ‘Özel Beyce Akademi kişisel Gelişim kursu kurucusu olan eğitimcileri kutlayarak , Uludağ koleji olarak yeni açılan kurumun destekçileri olduklarını, kitap bağış kampanyası ile de ilk desteklerini başlatacaklarını dile getirdi. Geçmiş dönem belediye başkanı Ali Aykurt ise  ‘Eğitimin her daim çok önemli olduğuna değinerek "Değerli öğretmenlerimiz Orhaneli eğitimine gençlere daha çok katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Özel Beyce Akademi'nin uzun yıllar kalıcı olmasını temenni ediyoruz."
Kaynak: Haber Merkezi / H. Gül Kolaylı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER