Gündem

Otomobil ve motosikletim mezarlığa uçtuğu kazada ölü sayısı 3’e çıktı

Denizli'nin Tavas ilçesi kontrolden çıkan otomobil, motosiklete çarptıktan sonra mezarlığa uçması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 3'e yükseldi.

Otomobil ve motosikletim mezarlığa uçtuğu kazada ölü sayısı 3’e çıktı
18-09-2023 16:40
18-09-2023 17:01

Kaza, Tavas ilçesine bağlı Karahisar Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen etkilere göre; İzmir'den memleketi Denizli'ye doğru seyir halinde olan Mehmet Şandede idaresindeki otomobilin kontrolü Karahisar Mahallesi'ne geldiği esnada kaybetti. Kontrolü kaybolan araç, karşı şerit halinde olan Adem Gökin idaresindeki motosiklete takıldı.

Çarpışmanın yaşandığı Adem Gökin motosikletiyle yola savrulurken, otomobil ise yol boyuncaki mezarlığa uçtu. Diğer kişilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı incelemede iki hayatlarının kaybolduğu belirlendi.

Kaza yerine hızla giden Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Tavas İtfaiye Şubesi ekibi, otomobilde sıkışan sürücü ile yolcu konumunda bulunan yaralı Hatice Şandede'yi yerden çıkardı. Sağlık ekipleri teslim edilen Şandede ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olarak tedavi edilen Hatice Şandede kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER