Bursa

Alkollü araç başına geçti, ehliyetini verince ağlamaya başladı

Bursa’da önce radara sonra alkol denetimine takılan genç sürücü, yüksek promilden dolayı ehliyetini verince oturup ağladı.

Alkollü araç başına geçti, ehliyetini verince ağlamaya başladı
17-10-2024 09:39
17-10-2024 10:49

Bursa’da kent genelinde trafik canavarlarına geçit vermeyen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, farklı noktalarda alkol uygulamalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak merkez Osmangazi ilçesi Gaziakdemir Mahallesi üzerine radar ve alkol uygulaması yapan ekipler, araçları bir bir durdurarak kontrol etti. Radara giren araçlara cezai işlem uygulanırken, alkollü sürücülerin de ehliyetlerine el konuldu.

Radara girip alkollü çıktı, oturup ağladı

Yapılan uygulama sırasında radar aracının yanından 103 kilometre hızla geçen 16 F plakalı otomobil, alkol uygulamasında da durduruldu. Yapılan kontrollerde sürücünün E.O. olduğu tespit edildi. Alkolmetreyi üfleyen 21 yaşındaki E.O., 1.73 promil alkollü çıktı. Hem radara giren, hem de alkollü araç kullanmaktan ehliyeti giden E.O., sinir krizi geçirerek ağladı. E.O.’a alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 lira, hız sınırını aşmaktan ise 1506 lira idari para cezası kesildi.

Ehliyetine 6 ay el konulan E.O., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, halkın huzur ve güvenini sağlamak için çalışmaların aralıksız olarak süreceğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER