Bursaspor

Özer Hurmacı "Bir tokat yedik"

Bursaspor Takım Kaptanlarından Özer Hurmacı Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Özer Hurmacı
05-02-2020 16:05

Eskişehirspor maçının sonucunda çok üzüldüklerini belirten Özer Hurmacı "Stadyumdaki doluluğu sezon başından beri hep bu şekilde hayal ediyorduk. Taraftarımız stadı doldurmuştu, motivasyon için her şey vardı. Maalesef Eskişehir'in genç oyuncuları tebrik etmemiz gerekiyor. Bize maçların önemini hatırlatan bir tokat attılar. Belki bu mağlubiyet bizim kalan maçların tümünü kazanmamızı sağlayacaktır. İnşallah bu maç bize öyle bir vesile olur ki o çocuklara teşekkür ederiz." dedi.

14 MAÇIMIZ DA FİNAL

"Bizim için her maç final, bunu hep tekrarlıyorum Osmanlıspor maçında yine defans yapan bir rakip bulacağız ama Adana Demirspor ve Erzurumspor ile mücadeleye gireceğiz. Bu iki takım da bizim gibi hedefi olan, kadrosu bizim gibi iyi olan takımlar ve artık tüm maçları final havasında yaşayıp kalan 14 maçımızı da final olarak bakıp bayrağı taşımamız gerekiyor."

CEZALI OYUNCULARA TAKILMAYALIM

"Cezalı olabiliriz, sakat olabiliriz ama kadroda bulunan tüm oyuncular karakterli ve iyi futbolcular. Hocamız kime şans verirse versin en iyisini tüm arkadaşlarım yapacaktır. Bu nedenle cezalı oyunculara takılmamak lazım burada birbirinden değerli oyuncular var. Taraftarın desteğini hep yanımızda hissettik, Adana Demirspor maçında Eskişehir maçından daha fazla taraftarımızın Timsah Arena'da olmasını bekliyorum. Ligin sonuna doğru final maçlarından önce tribünlerin dolu olması bizim için çok güzel olacaktır. Osmanlıspor maçı bizim 14 final maçımızın ilki olması yönünden çok önemli."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER