Gündem

'Palalı' saldırgan fuhuş çetesinin elebaşısı çıktı

İstanbul'da düzenlenen fuhuş operasyonunda 6 kişi gözaltında.

'Palalı' saldırgan fuhuş çetesinin elebaşısı çıktı
13-09-2021 15:06

Ä°stanbul'da düzenlenen operasyonda, yabancı uyruklu 62 kadını gece kulüplerinde zorla çalıştırıp fuhuÅŸ yapmaya zorladıkları gerekçesiyle 6 kiÅŸi gözaltına alındı. Yakalanan kiÅŸilerin elebaşı olduÄŸu gerekçesiyle, Gezi olayları sırasında göstericilere pala ile saldırdığı için "Palalı Sabri" olarak bilinen Sabri Çelebi aranıyor.

Ä°stanbul'da BeyoÄŸlu ve BeÅŸiktaÅŸ'ta gece kulüplerine düzenlenen operasyonlarda çoÄŸunluÄŸu Fas uyruklu 62 yabancı uyruklu kadın kurtarıldı.

Pasaportlarına el koydular

İş vaadiyle getirilen yabancı uyruklu kadınların pasaportlarına ve cep telefonlarına el konulup fuhşa zorlandıkları tespit edildi.

Çeteye ait yerlerde tutulup VÄ°P araçlarla gece kulüplerine götürülüp getirilen kadınların polis baskınlarından korundukları ortaya çıktı. Çete üyesi 6 kiÅŸi gözaltına alındı.

Çetenin elebaşının Gezi olayları sırasında göstericilere pala ile saldırdığı için "Palalı Sabri" olarak bilinen Sabri Çelebi olduÄŸu ortaya çıktı.

Yurtdışına gitmiş

Gezi olayları sırasında, ''kasten yaralama'' suçundan 3 yıl hapis cezasına çarptırılan ''Palalı Sabri''nin yurtdışında olduÄŸu öÄŸrenildi.

Yakalanamadı

Sabri Çelebi’nin Ortaköy ve BeÅŸiktaÅŸ civarında yaÅŸanan birçok illegal olaya karıştığı biliniyor. Tehdit, ÅŸantaj, silahlı yaralama gibi olaylar basına yansıyanlardan sadece birkaçı. Çelebi, hâlâ firari durumda. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER