Asayiş

Para karşılığı seks için anlaştı ve...

İzmir'in Konak ilçesinde, para ile anlaşarak birlikte olduğu erkeklerin cebindeki parasını çaldığı ileri sürülen kadın yakalandı. 

Para karşılığı seks için anlaştı ve...
04-03-2016 18:17

Polise başvuran 64 yaşındaki M.K., geçen pazartesi saat 22.00 sıralarında, Konak ilçesi Fevzi Paşa Bulvarı üzerinde cebindeki 900 lira parasının çalındığını belirterek şikayetçi oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma neticesinde, M.K.’nın cebindeki parayı birlikte olmak için anlaştığı R.K.(32) isimli kadının aldığı ve R.K.'nın da parayı suça sürüklenen çocuk H.E. (14)'ye verdiği tespit edildi. Polis,  yaptıkları çalışma ile R.K. ve H.E.'yi yakaladı. H.E.'nin yapılan üst aramasında M.K.'ya ait 900 lira ele geçirildi.

Öte yandan R.K.'nın yapılan incelemede; geçen 25 Şubat günü saat 23.00 sıralarında H.D.(55) isimli şahsın da bin 800 lira parasını aynı yöntemle çaldığı tespit edildi.

Suça sürüklenen çocuk H.E. alınan ifadesinin ardından Cumhuriyet savcılığınca serbest bırakılırken, R.K. isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER