Bursa

PERYÖN üyeleri söyleşide buluştu

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi, yaşam boyu eğitim bilinciyle gerçekleştirdiği, üyelerinin mesleki gelişimini ve üyeler arası paylaşımı arttırmayı hedefleyen HR Talk söyleşilerini bu ay da yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

PERYÖN üyeleri söyleşide buluştu
12-11-2015 15:35

PERYÖN yönetim kurulu üyelerinin moderatörlüğünde her ay başka bir güncel HR konusunun işlendiği söyleşilerde bu ay konu Performans Değerlendirme’ydi. PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özçengel’in liderliğini yaptığı söyleşide, üyeler aktif olarak konu hakkında düşüncelerini paylaştı. Crowne Plaza’da gerçekleştirilen etkinlikte, Performans Değerlendirme hususunda üyeler işletmelerinin bu konuda uygulama stratejilerini, yaşadıkları sorunları ve sorunlara buldukları çözümleri paylaştı.

‘KARARLILIKLA DEVAM EDECEĞİZ’ 

Her ay gerçekleştirilen HR Talks söyleşileri hakkında konuşan PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özçengel, şunları söyledi: “Üyelerimizin mesleki gelişimi için meslekte karşılaştıkları sorunları, bu sorunlara buldukları çözümleri birbirileriyle paylaşması derneğimizin en önemsediği ilkelerin başında geliyor. Katılımın bu kadar yoğun olması bizleri hem mutlu ediyor hem de etkinliğimiz oldukça verimli geçiyor. Bu ay Performans Değerlendirme konusunu işlemek istedik. Çünkü üyelerimiz için bu konu oldukça önemli. Birbirileriyle bu konu hakkında fikir ve strateji paylaşımları, mesleki gelişimleri için faydalı olacak. Geçen ay da olduğu gibi bu ay da oldukça verimli paylaşımlar içindeyiz. Her ay başka önemli bir konuyla beyin fırtınası yapmaya kararlılıkla devam edeceğiz.”

DENEYİM VE STRATEJİLER PAYLAŞILDI

Performans Değerlendirme başlığı altında paylaşımda bulunan PERYÖN üyeleri, meslektaşlarının deneyim ve stratejilerinden faydalandıkları için oldukça mutlu oldu. Keyifli ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen etkinlik, üyelerin konu hakkında birbirine soru yöneltmeleri sonrasında sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER