Gündem

Polis kovaladı, uyuşturucu tacirleri geri geri kaçtı

Aydın’ın Efeler ilçesinde, polis ekiplerinin ’dur’ ihtarına uymayıp, otomobille geri manevra yaparak kaçan uyuşturucu tacirleri kısa süren kovalamaca sonucu yakalandı. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheliden biri adli kontrol şartıyla serbest kalırken, 1 kişi tutuklandı.

Polis kovaladı, uyuşturucu tacirleri geri geri kaçtı
21-02-2021 23:24

Edinilen bilgiye göre, torbacı olarak tabir edilen uyuÅŸturucu satıcılarının yakalanması yönünde çalışma baÅŸlatan Narkotik ekipleri Güzelhisar Mahallesi’nde durumundan ÅŸüphelendikleri 01 PD 208 plakalı araca ’dur’ ihtarında bulundu. Polisin ’dur’ ihtarına uymayan ÅŸüpheliler otomobille geri manevra yaparak kaçmaya baÅŸladı.

YaÅŸanan kovalamacada 4 ÅŸahıs bir de polis ekip otosu olmak üzere toplamda 5 otomobile çarpan ÅŸüpheliler Kıbrıs Caddesi üzerinde ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Otomobilde ve ÅŸüphelilerin ikametinde yapılan aramalarda 87 gram sentetik uyuÅŸturucu, 211 adet sentetik uyuÅŸturucu hap ve bir adet hassas terazi ele geçirildi. Ekipler tarafından gözaltına alınan E.K. ve C.G. isimli ÅŸüpheliler gerekli iÅŸlemler için emniyete götürüldü. Emniyetteki iÅŸlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye çıkartılan ÅŸüphelilerden C.G. adli kontrol ÅŸartıyla serbest bırakılırken, E.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER