Gündem

'Polisim' yalanıyla engelli ve yaşlıları gasbeden şüpheli yakalandı

Eskişehir’de, takibe aldığı yaşlı ve engellilere kendisini 'polis' olarak tanıtarak, cep telefonu, para ile ev eşyalarını gasbettiği tespit edilen Devran K., polis ekiplerince yakalandı.

'Polisim' yalanıyla engelli ve yaşlıları gasbeden şüpheli yakalandı
13-12-2020 16:58

Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸü AsayiÅŸ Åžubesi ekipleri, Tepebaşı ilçesine baÄŸlı Zafer Mahallesi'nde, farklı günlerde yaÅŸlı ve engelli kiÅŸilerin cep telefonu, para ile ev eÅŸyalarının gasbedilmesiyle ilgili soruÅŸturma baÅŸlattı. Polis ekiplerince 4 gasp ve 1 hırsızlık olayının ÅŸüphelisinin, Devran K. olduÄŸu belirlendi. Evine yapılan baskınla gözaltına alınan Devran K., geçirildiÄŸi saÄŸlık kontrolünün ardından ifadesi alınarak, adliyeye sevk edildi. Devran K., çıkarıldığı mahkemece ‘gasp' ve 'hırsızlık’ suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Polis ekiplerince yapılan incelemede gasp ÅŸüphelisi Devran K.’nin, beden ve ruh saÄŸlığı bakımından kendisini savunamayacak ve karşılık veremeyecek durumda olan kiÅŸileri hedef seçtiÄŸi ve kendisini 'polis' olarak tanıttığı ortaya çıktı. 'Gasp' ve 'hırsızlık' suçlarını gece saatlerinde iÅŸleyen ÅŸüphelinin, giriÅŸ ve çıkışları kolay, güvenlik ve mobese kamerası olmayan yerleri seçtiÄŸi, içinde insanların olduÄŸunu bildiÄŸi halde hırsızlık amacıyla evlere soÄŸukkanlılıkla girdiÄŸi anlaşıldı. SoruÅŸturma sürüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER