Bursa

Remzi Çınar BURULAŞ'a Genel Müdür Yardımcısı atandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Ulaşım Toplu Taşıma İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ'de   (BURULAŞ) Genel Müdür Yardımcısı olarak Remzi Çınar atandı.

Remzi Çınar BURULAŞ'a Genel Müdür Yardımcısı atandı
09-07-2024 19:13
09-07-2024 19:31
BURSA

H. Gül KOLAYLI

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Ulaşım Toplu Taşıma İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ'de   (BURULAŞ) Genel Müdür Yardımcısı olarak Remzi Çınaratandı. 

BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin Beşli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Remzi Çınar'ın BURULAŞ'TA Raylı Sistemlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladığını duyurdu.

Beşli'nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Yöremizden kardeşim Remzi Çınar'ın BURULAŞ Raylı Sistemlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladığını haber etmekten memnuniyet duyarım. Raylı Sistemler üzerinde çalışmaları ve tecrübesi ile BURULAŞ a güç katacak bir dostumla beraber çalışmaktan bahtiyarım."

Remzi Çınar geçmiş dönem TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı olarak görev yapmıştı. Bu görevi nedeniyle BURULAŞ'da mühendis olarak çalışırken ayrılmak zorunda kalan Çınar, geçmiş dönemde Nilüfer Belediye Meclis üyesi olarak seçilmiş ve Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı. Çalışma arkadaşları tarafından etik değerlere bağlı, ilkeli ve çalışkan biri olarak tanımlan Çınar, daha önce BURULAŞ'ta hafif raylı sistemlerle ilgili bölümde mühendis olarak görev yapmıştı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER