Bursa

Salman: "Bu ülkenin geleceği için gereken gayreti göstereceğiz"

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, geçtiğimiz günlerde tamamlanan ilçe kongreleri sonrasında teşkilatları ziyaret etmeye devam ediyor.

Salman:
01-02-2018 19:40

BaÅŸkan Salman, Keles, Büyükorhan ve Orhaneli ilçe teÅŸkilatlarını yönetim kurulu toplantılarında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Tamamlanan ilçe kongreleri ardından yeni kurulan yönetimlere görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Ayhan Salman, ÅŸubat ayında gerçekleÅŸtirilecek olan il kongreleri ve gençlik kolları kongrelerinin tamamlanması ile Bursa teÅŸkilatlarının 2019 seçimlerine hazır hale geleceÄŸini belirtti.

BaÅŸkan Salman, görevlerini teslim aldıkları günden bu yana ilçelerinde halkla iç içe olan teÅŸkilatlarına teÅŸekkür ederek, ÅŸunları söyledi:
“Ä°nÅŸallah hep birlikte Bursa’mızın her köÅŸesinde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamacasına çalışmalarımızı sürdürerek, Türkiye’nin güçlü geleceÄŸine giden yolda önemli bir eÅŸik olan 2019 seçimlerine en iyi ÅŸekilde hazırlanacağız. Bursa teÅŸkilatları ve Bursa halkı, partimizin ve Türkiye’nin önüne koyduÄŸumuz daha güçlü bir Türkiye hedefimizin her dönemde en büyük destekçisi olmuÅŸtur ve bu tarihi eÅŸikte inanıyorum ki üzerimize düÅŸen görevi yine fazlasıyla yerine getireceÄŸiz. Türkiye artık bölgesinde ve dünyada söz sahibi, gündem belirleyen bir ülke. Türkiye artık güçlü bir ülke. Ä°çeriden ve dışarıdan bu gücü hazmedemeyen ÅŸer mihraklarına raÄŸmen büyümemizi sürdürüyoruz. Bu güç halkımızın güvenle attığımız saÄŸlam adımlardan geliyor . Bizler de bu güzel ülke için gecesini gündüzüne katan liderimizin izinde elimizden gelen bütün çabayı göstereceÄŸiz.”

Ä°HA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER