Spor

"Şampiyon olarak dönmek istiyoruz"

Polonya’nın Lodz şehrinde düzenlenecek olan Avrupa Üniversiteler Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Nişantaşı Üniversitesi Kadın ve Erkek Masa Tenisi takımı bir kez daha Türkiye’ye şampiyonluğu getirme hedefinde.

15-07-2022 20:24

Polonya’nın Lodz şehrinde 14-30 Temmuz tarihleri arasında başlayacak olan Avrupa Üniversiteler Şampiyonası’na 46 ülkeden, 5000 sporcu 30 farklı branşta mücadele edecek. Son iki şampiyonada namağlup şampiyon olan Nişantaşı Üniversitesi Erkek Masa Tenisi takımı yine unvanını korumak isterken Kadın Masa Tenisi takımı ise ülkemize şampiyonluğu getirme hedefinde olduklarını söyledi.

Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusu Dr. Levent Uysal ve Genel Sekreter Ahmet Süngeriçlioğlu , “Antrenörümüz Hüseyin Gazi Yılmaz ile oldukça iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Şampiyonada en büyük favori olarak gösteriliyoruz. Bir kez daha ülkemize Avrupa Masa Tenisi Şampiyonluğunu getirmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Avrupa Üniversiteler Şampiyonası’nda mücadele edecek sporcular

Nişantaşı Üniversitesi Erkek Takım Sporcuları: ibrahim Gündüz , Talha Yiğenler , Tugay Yılmaz , Ziver Gündüz . Antrenör : Hüseyin Gazi Yılmaz .

Nişantaşı Üniversitesi Kadın Masa Tenisi Takımı : Simay Kulakçeken , Ece Haraç , Nursema Çoklar . Antrenör : Hüseyin Gazi Yılmaz

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER