Asayiş

Seda Camgöz cinayeti davasında yeni tanıklar dinlendi

Yalova’da boşandığı 31 yaşındaki Seda Camgöz’ü sokak ortasında 9 bıçak darbesiyle öldürdüğü öne sürülen 35 yaşındaki Bülent Diler’in yargılandığı davada yeni tanıklar dinlendi. Karar aşamasına gelen duruşma, 5 Nisan’a ertelendi.

Seda Camgöz cinayeti davasında yeni tanıklar dinlendi
31-03-2016 21:40

Yalova’da bir dershanenin halkla ilişkiler biriminde çalışan Seda Camgöz, geçen yıl 6 Mayıs'ta işyerinden dışarı çıkınca, bir şirketin bölge müdürü olan boşandığı Bülent Diler tarafından yol ortasında bıçaklandı. Olay sonrası Bülent Diler kaçarken, 9 bıçak darbesiyle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Seda Camgöz, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Boşandıktan sonra kendisini tehdit ettiği Seda Camgöz'ün şikayeti üzerine, Aile Mahkemesi tarafından hakkında 'Evden uzaklaştırma kararı' verilen Bülent Diler kısa süre sonra polis tarafından yakalandı. Mahkemeye çıkartılan zanlı tutuklanarak cezaevine kondu.

Yalova Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle dava açılan Bülent Diler'in yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Seda Camgöz ile aynı dershanede çalışan 3 yeni tanık dinlendi.

Dinlenen tanıklardan Derman Kopuz ifadesinde, Seda Camgöz’ün eski eşinden korktuğu için evden işe, işten eve babası veya yanında tanıdığı başka birisiyle gidebildiğini söyledi.

Diğer tanık Nezahat Ateş ise biri ise Bülent Diler ve Seda Camgöz’ün zaman zaman dershanede sinirli bir şekilde konuştuklarını dile getirdi. Üçüncü tanık Hasan Altıntav, zaman zaman tartışmalara şahit olduklarını kaydetti.

Sanık Bülent Diler ve avukatı Ruşen Arslan tanık beyanlarına katılmadıklarını belirtti. Bülent Diler da tanıkların yalan beyanda bulunduklarını öne sürdü. Duruşma kararın verilmek üzere 5 Nisan Salı gününe ertelendi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER