Bursa

Şenol Dolar son yolculuğuna uğurlandı...

Bursa’nın sevilen isimlerinden olan Salon Medya işletmecisi Şenol Dolar Ulucamiide kılınan kalabalık bir cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Şenol Dolar son yolculuğuna uğurlandı...
16-05-2024 17:22
16-05-2024 17:34
BURSA

Bursa’nın sevilen isimlerinden olan Salon Medya işletmecisi Şenol Dolar Ulucamiide kılınan kalabalık bir cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Bursasporlular Derneği Başkanı, Kültürpark'taki CLUB S ve Medya Restoran işletmecisi, Eski Tenis Bursa İl Temsilcisi Bursalı iş insanı Şenol Dolar, hayatını kaybetti. 

Bursa siyaset, ekonomi, spor ve medya camiasının tanınmış isimlerinden Şenol Dolar bugün Ulu Camii'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 Dolar'ın cenazesine AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe, İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Basın İlan Kurumu Bursa Şube Müdürü Osman Başeğmez, Bursaspor Başkanı Sinan Bür, Eski Bakan Turhan Tayan, ,Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, (İGF) Genel Başkanı ve Herkes Duysun Medya Genel Yayın Yönetmeni Mesut Demir, Herkes Duysun Medya Yazı İşleri Müdürü Erdal Toprak Doğan, iş, spor ve medya dünyasından önde gelen isimler ile çok sayıda seveni katıldı.

 Sevilen iş insanı Şenol Dolar Mudanya Hasköy Mezarlığına defnedildi.

Şenol Dolar kimdir? 

Bursa'da büyük firmalara yaptığı organizasyonlarla tanınan Şenol Dolar, sanat camiasının da yakından tanıdığı bir isimdi.Bursa'nın köklü ailelerinden birinin mensubu olan Dolar, iş dünyası tarafından da yakından tanınıyordu. Bursa'da bir dönem eğlence hayatına damga vuran Klüp S'inde sahibi olan

Dolar, Hande Yener'den Ebru Gündeş'e, Serdar Ortaç'tan MustafaSandal'a kadar pek çok ismi Bursa’da ağırlamıştı. Kültürpark'taki bir çay bahçesinde nargilelere kömür hazırlayıp çay taşıyarak başladığı meslek hayatında aynı yerde açtığı kulüp ve restoranla devleşip adından çok söz ettiren Dolar, aynı zamanda Bursasporlular Derneğinin Başkanlığını yapıyordu, Şenol Dolar, Emniyet ve Asker Şehit Aileleri Dernekleri için ücretsiz yaptığı organizasyonlarla da bir çok kesimin takdirini toplamıştı. Sokak hayvanlarına olan düşkünlüğü ile bilinen Dolar, uzun süredir Cesi, Efe ve Paşa ismindeki yavru iken sokaktan alıp büyüttüğü can dostlarıyla birlikte yaşıyordu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER