AsayiÅŸ

Şiar’ın annesinden kan donduran sözler: “Benim çocuğumu nasıl öldürdüyse ben de..."

Şiar’ın annesinden kan donduran sözler: “Benim çocuğumu nasıl öldürdüyse ben de...
01-09-2020 00:54

Sakarya’da 9 yaşındaki Åžiar Kılıç’ın darp edilerek yakılan evde ölümüne neden oldukları iddiasıyla sevgilisi ile birlikte gözaltına alınan annenin, “Benim çocuÄŸumu nasıl öldürdüyse ben de onun çocuklarını öldüreceÄŸim. Beklesin, bir çıkayım buradan” sözleri kan dondurdu.


Müge Anlı’nın programında geçtiÄŸimiz Nisan ayında annesi ve annesinin sevgilisiyle yaÅŸadığı evde yanarak ÅŸüpheli bir ÅŸekilde ölen 9 yaşındaki Åžiar Kılıç dosyası gündeme taşınmıştı. Küçük çocuÄŸun annesi G.A., canlı yayında Müge Anlı’nın ısrarlı sorularına dayanamayarak kan donduran bir itirafta bulundu. Anne G.A., “Sevgilim Hami K., oÄŸlumu yangından önce öldüresiye dövdü, yerden kalkamadı. Öldü sandım. Hami K., 3 çocuÄŸumu da demir çubuklarla taciz ediyordu” dedi. Ä°tirafı ihbar kabul eden Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸü Cinayet Büro AmirliÄŸi ekiplerince canlı yayında gözaltına alınan anne G.A. ve sevgilisi Hami K., Sakarya Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸü AsayiÅŸ Åžube MüdürlüÄŸüne getirildi. Olayla ilgili yapılan incelemede Åžiar’ın öldürülmesi olayından bilgisi oldukları belirlenen Hami K.’nin annesi Emine K. ve kardeÅŸi Yasin K. de gözaltına alındı. Emniyette iÅŸlemleri tamamlanan anne G.A., sevgilisi Hami K., Emine K. ve Yasin K., polis koruması eÅŸliÄŸinde adliyeye sevk edildi. Adliyede hakim karşısına çıkan 4 ÅŸahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kocaali Adalet Sarayı’ndaki iÅŸlemlerinin ardından tutuklanarak Sakarya L Tipi Kapalı Cezaevi Ä°nfaz Kurumu’na sevk edildikleri esnada anne G.A.’nın söylediÄŸi sözler adeta kan dondurdu. Anne G.A. adliye çıkışında, “Benim çocuÄŸumu nasıl öldürdüyse ben de onun çocuklarını öldüreceÄŸim. Beklesin, bir çıkayım buradan. Ben çocuÄŸuma bir ÅŸey yapmadım. Yalan söylediÄŸi için tutuklandım, benden ayrılmak istediÄŸi için kavga ettik, her ÅŸeyi anlatacaktım” derken, Hami K.’nın annesi Emine K. ise, “Çok piÅŸmanım, polisi aramadığıma piÅŸmanım" diyerek cezaevine sevk edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER