Bursa

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: MHP'de karanlık bir güç var!

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin davada savcı, iddianamedeki benzer suçlardan cezalandırma isterken, 3 sanık için de beraat talep etti. Dava sonrasında Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş yaptığı açıklamada 'MHP'de karanlık bir güç var' dedi.

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: MHP'de karanlık bir güç var!
19-07-2024 09:57
19-07-2024 10:01

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, duruşma sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bu süreçte tek kişilik hücrelerde kalan tutuklulara verilen, ezberletilmiş ifadeler var.

Biz böyle karanlık bir güce karşı savaşıyoruz. Böyle giderse Sinan Ateş davası tarihin en kısa süren cinayet davası olacak. Biz diyoruz ki davalar birleştirilsin, tüm suçlular hakim karşısına çıksın. Çünkü bu dava aydınlatılmazsa Türkiye bir karanlığa sürüklenecek.

Türkiye yeni Bengisu'larla yeni Banuçiçek'lerle tanışacak. Bu siyasi cinayeti dile getiren gazetecileri hedefe koydular, tehdit ettiler.

Ülkü Ocakları ve MHP'ye sızmış karanlık güç var. Kişisel verilerimiz de bu karanlık gücün eline geçmiş, devlete emanet ettiğimiz her şeye emniyetteki bağlantılarıyla ulaşabiliyorlar.

Bizler kadın cinayetlerinden muzdaripken, emniyet görevlileri istenen kadınların bilgilerini sormadan etmeden veriyor. Siyaset cinayetlerine dur demek isteyen herkese sesleniyorum, yargının üstündeki siyasi baskı kaldırılmalı, suça karışan herkes adilce yargılanmalıdır."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER