Gündem

Şırnak'ta keskin nişancı alarmı!

Şırnak merkezde bir okulun etrafında keskin nişancı alarmı verildi. Güvenlik gerekçesiyle öğrenciler dışarı çıkarıldı. Okul boşaltılıyor.

Şırnak'ta keskin nişancı alarmı!
11-03-2016 18:34


 

Türkiye, Güneydoğu ve Doğu Anadolu'daki operasyonlara kilitlendi. İdil ve Sur'da operasyonlar bitti. Şimdi gözler Şırnak merkez, Hakkari Yüksekova veMardin Nusaybin'de.

ALARM VERİLDİ

Şırnak Merkez'de, Nazmiye Dermirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi etrafında polis güvenlik önlemlerini arttırdı. Yerel kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre, okulun etrafına ve şehrin bazı bölgelerine PKK'lı keskin nişancılar yerleşti. Operasyon hazırlığı yapılan ilçede güvenlik güçleri bütün ihtimallere karşı üst düzey tedbir aldı. Okulun etrafı boşaltıldı. Öğrenciler güvenli bölgelere taşınıyor. 

HALK KAÇIYOR

Operasyon söylentisi Şırnak'ta büyük hareketliliğe sebep oldu. Başka ilde akrabalarının yanına sığınanların sayısı her geçen gün artıyor. Şu ana kadar o bölgede 150 bin kişiye yakın vatandaş göç etti. Operasyonların başlamasıyla sokağa çıkma yasağı ilan edilecek bölgelerin tamamen boşalması bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER