Eğitim

Siverek’te 700 öğrenciden Cumhuriyet’in 101’inci yılı koreografisi

şanlıurfa'nın siverek ilçesinde 700 öğrenci, cumhuriyet'in 101'inci yılına özel koreografi etkinliği gerçekleştirdi.

Siverek’te 700 öğrenciden Cumhuriyet’in 101’inci yılı koreografisi
25-10-2024 11:49

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 700 öğrenci, Cumhuriyet’in 101’inci yılına özel koreografi etkinliği gerçekleştirdi.


Siverek Şehit Ali Öztürk Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 700 öğrenci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında yaptıkları koreografi ile 101 yazısını oluşturdu. Cumhuriyet’in 101’inci yılını kutlayan öğrenciler daha sonra alanda Türk bayrağı açarak “Yaşasın Cumhuriyet” diye bağırdı.


Okul Müdürü Şeyhmus Yeniköy, “Geçen sene Cumhuriyetimizin 100. yılı nedeniyle öğrencilerimizle birlikte 100. yıl çalışması yapmıştık. Bu sene de Cumhuriyetimizin 101’inci yılını böyle bir çalışma ile kutlamak istedik. İnşallah daha nice yıllara Cumhuriyetimizi yaşatacağız. Bugün 700 öğrencimizle birlikte koreografi çalışmasıyla güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Bu güzel çalışmada bizlere destek olan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice yüzyıllara Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümlerini kutlayacağız” dedi.


Etkinliğe katılan 10. sınıf öğrencisi, “Cumhuriyetimizin 101’inci yılını sevinç ve mutlulukla kutluyoruz. Bu çalışma ile de bu güzel günü kutladık. Cumhuriyetimizin 101’inci yılı kutlu olsun” şeklinde konuştu.


Beden Öğretmeni Mehmet Lektemur, “Öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte geniş çaplı bir etkinlik yaptık. Öğrencilerimizle birlikte Cumhuriyetimizin 101’inci yılı kutlaması için böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Okul öğrencilerinden Şeyhmus Ertaş da, “Cumhuriyetimizin 101’inci yılı münasebetiyle 700 kişilik bir arkadaş grubumuzla koreografi çalışması yaptık. Güzel geçti, başarılı oldu. Tüm öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER