Gündem

SMA hastası Arya bebeğin yardım kumbarasını çaldılar

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde gözlemeci dükkanına hırsızlık yapmak amacıyla giren 3 hırsız, SMA hastası Arya bebeğin iş yerinde bulunan bağış kumbarasını çaldı.

SMA hastası Arya bebeğin yardım kumbarasını çaldılar
02-11-2022 17:52

Olay, dün gece Pazarcı Mahallesi, Selinus Sahili’nde bulunan gözlemecide meydana geldi. Gece saatlerinde iÅŸ yerine giren 3 hırsız, içeride bulunan Arya bebeÄŸin bağış kumbarasını çalarak kayıplara karıştı. Sabah iÅŸ yerini açan dükkan sahipleri, içeriye hırsız girdiÄŸini anlayıp, polise haber verdi.

Ä°hbar üzerine olay yerine gelen polis, Arya bebeÄŸin bağış kumbaralarını çalan hırsızların Esat T., Murat T. ve Serdar Åž. olduÄŸunu tespit etti. Kısa sürede yakalanarak polis tarafından gözaltına alınan hırsızlar, emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından GazipaÅŸa Adliyesine sevk edildi. Esat T., Murat T. ve Serdar Åž. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ANNE ÖZTÜRK: 'EL KADAR BEBEÄžE BUNU NASIL YAPTINIZ?'

Anne Öztürk "9 aylık SMA Tip 1 ölümcül kas hastası kızım Arya için esnaflara dağıttığımız kumbaralardan bir tanesinin maalesef çalındığını üzüntüyle öÄŸrendik. Bizler için 1 TL ‘nin bile önemli olduÄŸu bu kampanya sürecinde bu olayın yaÅŸanması bizi vicdanen yaraladı" ifadesini kullandı.

Ä°nÅŸallah geri kalan süreçte böyle bir durumla bir daha karşılaÅŸmayız diyen üzüntülü anne "El kadar bebeÄŸimin saÄŸlığı için topladığımız paralardan ne istediniz ? Buna vicdanınız nasıl el verdi ? Bu bir vicdansızlıktır" diye konuÅŸtu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER