Magazin

Sosyal medyadan bikinisiyle cevap verdi! O haberleri böyle ti'ye aldı!

Sosyal medyadan bikinisiyle cevap verdi! O haberleri böyle ti'ye aldı!
21-06-2020 21:18

Ünlü oyuncu Hayal KöseoÄŸlu, son günlerde selülitleriyle gündeme gelmiÅŸti. Güzel oyuncu bu eleÅŸtirilere bikinili paylaşım yaparak cevap verdi. KöseoÄŸlu, "Bacaklarınız selülitle kaplı olsa bile, keyfinizi kaçırmayın" ifadelerini kullandı.

Güzel oyuncusu Hayal KöseoÄŸlu Bodrum'da görüntülendi. Sevgilisi Caner Åžahin ve arkadaÅŸlarıyla tatil yapan Hayal KöseoÄŸlu mayolu yakalanınca selülitleriyle gündeme geldi.

Aynı zamanda ünlü oyuncunun sevgilisiyle kavga ettikten sonra arkadaşına tokat attığı iddia edildi. O iddialardan sonra Hayal KöseoÄŸlu bu haberleri ti'ye alan bir video paylaÅŸtı.

Bikini paylaşım yapan güzel oyuncu haberler hakkında ÅŸu açıklamayı yaptı:

"Hakkımda bu sabah müthiÅŸ bir hayal gücü barındıran bazı haberler çıkmış; kavgalar, gürültüler, tokatlar, selülitler, alınan kilolar, ayrılıklar, sinirden zıplamalar ajdjkfkf ben de sevenlerim merakta kalmasın diye onlara ufak bir canlandırma yapmak istedim.

SELÜLÄ°T ELEÅžTÄ°RÄ°LERÄ°NE YANIT

Ayrıca ÅŸunu da söylemek istiyorum, LÜTFEN bacağınızda birkaç selülit var diye -HATTA BACAKLARINIZ SELÜLÄ°TLE KAPLI OLSA BÄ°LE- pareoların, havluların arkasına saklanıp köÅŸe bucak kaçmayın, keyfinizi bir gram bile kaçırmayın.

Biz kadınları yüzyıllardır tüm dünya zaten sürekli bir ÅŸeylerin arkasına saklamaya çalışıyor, bir de bununla uÄŸraÅŸmayalım güzellerim! Mutlu, keyifli, güzel enerjilerle dolu günler diliyorum!"

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER