Magazin

Sosyetede yılan hikayesine dönen boşanma sonuçlandı!

Feryal Gülman ve Kemal Gülman çiftinin 8 yıldır süren süren boşanma davası sonuçlandı. Mahkeme, Kemal Gülman aleyhine 60 milyon lira tazminata hükmetti.

Sosyetede yılan hikayesine dönen boşanma sonuçlandı!
19-11-2021 12:49

2013 yılında kendisini aldattığı iddiasıyla Feryal Gülman, eÅŸi Kemal Gülman'a boÅŸanma davası açtı. Mahkeme, Feryal Gülman'ın 'zina' sebebiyle açtığı boÅŸanma davasını karara baÄŸlayarak çifti 8 yıl aradan sonra boÅŸadı. Kemal Gülman'ı da 60 milyon lira tazminat ödemeye mahkum etti.

DAVA 2013'TE BAÅžLAMIÅžTI

Feryal Gülman'ın 2013 yılında açtığı 200 milyon TL'lik tazminat davası ÇaÄŸlayan Adliyesi'nde görülen son celseyle sonuçlandı. Mahkeme, Kemal Gülman'ın Feryal Gülman'a 60 milyon TL tazminat ödemesini hükmetti.

NE OLMUÅžTU?

BoÅŸanma davaları 2013 yılından beri devam eden Feryal Gülman ile Kemal Gülman çifti arasında arasında sık sık krizler yaÅŸandı. Feryal Gülman, boÅŸanma davasında 200 milyon lira tazminat talep etmiÅŸti. Gülman Group'un patronu olan eÅŸine mal tasfiyesi davası da açan Gülman, ayrıca kendisi için aylık 200 bin, oÄŸlu için de 25 bin lira nafaka istemiÅŸti. Kemal Gülman ise eÅŸine 500 bin lira istemli karşı dava açmıştı. Kemal Gülman, boÅŸanma davası sonrası Bebek'teki yalılarından uzaklaÅŸtırılmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER