AsayiÅŸ

Sürücü kalp spazmı geçirdi, panelvan halk otobüsüne çarptı: 4 yaralı

Kağıthane’de seyir halindeyken sürücüsü kalp spazmı geçiren panelvan araç, özel halk otobüsüne çarptı. Kazada 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

Sürücü kalp spazmı geçirdi, panelvan halk otobüsüne çarptı: 4 yaralı
11-07-2019 02:30

Kaza, saat 21.30 sıralarında Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Güzeldere Caddesi dönel kavÅŸakta meydana geldi. Ä°ddiaya göre, mahalle arasından dönel kavÅŸaÄŸa girmeye çalışan 34 ZE 1662 plakalı panelvan aracın sürücüsü Kasım Akçelik, kalp spazmı geçirmesi nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan panelvan araç, dönel kavÅŸakta Çeliktepe istikametine seyreden Cemalettin AteÅŸ idaresindeki 34 KA 4188 plakalı 63 numaralı halk otobüsüne arkadan çarptı. Kazada panelvan araç sürücüsü Kasım Akçelik ile birlikte 4 kiÅŸi yaralandı. Kazayı gören vatandaÅŸlar durumu saÄŸlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri caddede güvenlik önlemi alarak trafiÄŸin akışın saÄŸlarken, saÄŸlık ekipleri ise yaralılara müdahale etti. Müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan Akçelik’in durumunun ağır olduÄŸu öÄŸrenildi.

“BÄ°R ANDA CAMLAR PATLADI, BOMBA PATLADI SANDIM”
Kazada yaralanan Mustafa Alper, “Biz binerken araçta bir arkadaÅŸ vardı. Ben de hanımla burada oturuyordum. Kendi aramızda konuÅŸurken, sohbet falan ederken bir anda bomba patladı sandım, ÅŸok oldum. Yandaki arkadaÅŸ buradan resmen yere serildi. Hanıma baktım iyi mi diye, onda bir ÅŸey yoktu. Baktım üzerim kan oldu, camlar komple üzerime geldi. Allah’tan bana geldi, biz ucuz atlattık, bir ÅŸeyimiz yok. Ama otobüse çarpan arkadaÅŸ herhalde kötüydü. Çünkü hava yastıkları patladığına göre. Bomba patladı zannettik. Tek güzel bir ÅŸeyimiz vardı, otobüste çok kiÅŸi yoktu, 4-5 kiÅŸiydik. Åžurada kalabalık olsaydı, camlar falan milleti keserdi” diye konuÅŸtu.
Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, araçların yoldan kaldırılmasıyla normale döndü. Kaza ile ilgili soruÅŸturma baÅŸlatıldı.
(Medeni TopaloÄŸlu /Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER