Magazin

Survivor Semih’ten mesaj var

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor’un gönüllüler takımında yer alan Semih BURSA.COM aracılığı ile hayranlarına mesaj gönderdi.

Survivor Semih’ten mesaj var
10-02-2016 15:23

Müzekker SUBAŞI/BURSA.COM
Survivor'un sempatik ismi Semih Ada'ya gitmeden önce Bursa.Com mikrofonlarına yaptığı özel açıklama da, “Daha önce başka bir yarışmada beni sonuna kadar destekleyen ve dualarını hiç esirgemeyen sevenlerime teşekkür ediyorum. Beni en başından beri yalnız bırakmayan hayranlarımın sevgisine layık olmak için elimden geleni yapacağım. Onların duaları ve desteğini her zaman içimde. Beni ne kadar çok sevdiklerini biliyorum. Ben de onları çok seviyorum. Bu yarışmada sonuna kadar onlar için mücadele edeceğim” diye konuştu.
SEMİH'İN SURVİVOR MESAJI

Semih, yaşamı boyunca düşüncelerinin ve doğrularının her zaman ve sonuna kadar peşinden yılmadan gittiğini belirterek, ”Asalet ve şerefinden taviz vermeyen insanlar olarak birbirimizi her yerde biliriz, tanırız ve muhakkak ki bir gün bir yerlerde karşılaşırız. Siz değerli sevenlerimin şahsıma olan karşılıksız desteğinizden ötürü Allah razı olsun. Çocuklarınıza iyi örnek olabildiysem, hanenizde küçücük de olsa bir tebessüm uyandırabildiysem, genç kardeşlerimin gelişiminde toz kadar desteğim var ise, en önemlisi sizlere bir kardeş olabildiysem benden de mutlusu olmayacaktır. Beni her zaman her yerde onore ettiniz. Yaptığınız her şey için herkese layık olmak boynumun borcudur. Sizi hep düşünüyorum, sizi seviyorum ve sizi sevgilerimle anıyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER