Magazin

Survivor'da kim elendi? İşte o isim

Survivor 2016'da bir isim daha adaya veda etti. Peki elenen isim kim oldu? İşte detaylar...

Survivor'da kim elendi? İşte o isim
23-03-2016 12:02

2016 Survivor'da kim elendi? Survivor adasına hangi isim veda etti? Sorular dün akşam TV8'de cevap buldu. Dün akşam yaşanan heyecanı sizler için hazırladık...  Ekranların rekortmen yarışma programı Survivor Ünlüler Gönüllüler'de yine eleme heyecanı vardı. Dokunulmazlık ödülünü kaybeden Ünlüler takımından bir kişiyi elemek zorunda kaldılar. 4 aday çıkaran Ünlüler takımında isimler; Yılmaz Morgül, Yunus ve Eda oldu. Sms oylarında birinci gelen isim ise elenmesini istediği bir kişiyi söyleyerek eleme oylamasına katıldı.

SMS OYLAMASINDA KİM BİRİNCİ OLDU!

Ünlüler takımında halk tarafından sms oylarıyla en çok deteklenen isim İbrahim Yattara oldu. Acun Ilıcalı Yattara'nın birinciliğini böyle açıkladı. Ilıcalı; "Survivor'da seyircilerimizin kullandıkları oylar sonucunda Ünlüler takımından bu hafta en çok oy alarak birinci olan ismi açıklıyorum. Ünlüler takımının bu hafta en çok oy alan ismi İbrahim Yattar'a oldu" dedi.

YATTARA KİMİ SEÇTİ?

Sms oylamasında en çok oyu alarak birinci gelen isim İbrahim Yattara elenmesini istediği kişiyi söyleyerek şu açıklamayı yaptı;  "Acun Bey biz takım olarak geldik buraya, bugün bence en zor kararı vereceğim. Herkesi çok seviyorum. Burada Ezgi benim kız kardeşim gibi, diğer taraftan Mehmet benim çocuğum gibi. O yüzden ben kardeş ve çocuğuma ihanet etmemek için Nagihan'ın ismini söyleyeceğim."

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Yattara'nın Nagihan'ın ismini verdikten sonra eleme adayları 4'e tamamlayan Ünlüler nefeslerini tuttu ve adaya kimin veda edeceğini merakla beklediler. Ilıcalı ise adaya veda eden ismi açıkladı. İşte Survivor adasına veda eden isim... "4 adayımız var biliyorsunuz Yılmaz Morgül birinci adaydı, Yunus ikinci aday oldu, Eda 3. aday oldu ve son olarak Nagihan olarak belirlendi. Survivor Ünlüler adasında rakiplerinden daha az oy alarak bu hafta survivora veda edecek ismi açıklıyorum. Survivor'a veda eden isim Eda. "

EDA AKKAYA KİMDİR? YAKINDAN TANIYALIM

Eda Akkaya 18 Kasım 1990 yılında İstanbul 'da doğdu. 25 yaşındaki genç yarışmacımız dizi oyuncusudur.  Sporla da yakından ilgili olan Eda Akkaya, küçükken jimnastik yapmıştır. Otuzbeşbuçuk Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi alan yarışmacı bir çok dizide rol almıştır. İşte Eda Akkaya'nın oynadığı diziler...

Eda Akkaya Oynadığı Diziler: 
2015 İlişki Durumu: Karışık Dizisi Gülfem
2015 Zeyrek ile Çeyrek Dizisi 
2014 Üç Arkadaş Dizisi Dilara
2014 Tut Sözünü Sinema Filmi Kurpiyer
2014 Ankara'nın Dikmeni Dizisi
2013 Kahireli Palas Dizisi Zerrin
2013 Bugünün Saraylısı Dizisi
2012 Harem Harem Dizisi
2011 Sihirli Annem Dizisi
2010 Nakş-ı Dil Sultan Dizisi Cariye

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER