Dünya

Suudi adam Hintli çalışanının elini kesti

Suudi Arabistan'da bir adamın, işkenceden kaçmaya çalışmasının ardından Hintli çalışanının elini kestiği bildirildi. Hindistan olayın ardından Riyad'a tepki gösterdi.

Suudi adam Hintli çalışanının elini kesti
09-10-2015 18:43

Suudi Arabistan'da bir adamın, evde işkence gördüğünü ve tacize uğradığını yetkililere bildirmesinin ardından Hintli çalışanının elini kestiği açıklandı. Hindistan'ın Tamil Nadu eyaletinden Kasthury (Kasturi) Munirathnam adlı çalışanın tedavisi sürüyor. Hindistan elçiliğinin hastaneye kaldırılan kadına yardımcı olduğu belirtildi.

Russia Today'in haberine göre, çalışanın kız kardeşi Vijayakumari, ismi açıklanmayan adamın kardeşine para ve yemek vermediğini söyledi. Munirathnam’ın olayı yetkililere bildirmesinin ardından Suudi adamın ‘çok sinirlendiği’ ifade edildi. Munirathnam’ın kaçmaya çalışması üzerine ise Suudi adamın çalışanın elini kestiği belirtildi. 

Tacizci eşini suçüstü yakaladı ama hapis tehdidiyle karşı karşıya
 

Olayın ortaya çıkmasının ardından Hintli yetkililer Riyad’a sert tepki gösterdi. Hindistan Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada olay ‘kabul edilemez’ olarak nitelendirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER