Bursaspor

Tahsin Tam "Küfür durmalı"

Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, "Taraftarlarımızın küfür edenlere müdahale etmesi lazım." dedi.

Tahsin Tam
27-10-2022 22:38

Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, camianın birlikteliği sağladığı takdirde ayağa kalkabileceğini söyledi. Yaşanılan sıkıntılı periyotta görevi bırakmayı hiç aklından geçirmediğini belirten Tam, “Bu sezon istifayı düşündüğüm hiçbir an olmadı. Ancak yorulduğum anlar elbette oldu.” diye konuştu. 

DİBİ GÖRMÜŞ VAZİYETTEYİZ

Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, 24Erzincanspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında konuşan deneyimli teknik adam, “İhtiyacımız olan üç puanı İnegölspor maçında kazandık. Ankaraspor ve Tarsus İdman Yurdu maçında kaybettiğimiz 4 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Zor şartlarda mücadele ediyor gibi gözüksek de lider takımın 2 puan gerisinde olabilirdik. Ligi tanıdık, oyuncularımızı tanıdık. Camia olarak en dibi görmüş vaziyetteyiz. Bu durum Bursaspor’u sevenleri mutsuz ediyor elbette. Ancak biz Bursaspor’u hep beraber ayağa kaldırabiliriz.” ifadelerini kullandı.

DURMANIN ANLAMI OLMAZ

Camia olarak zor bir dönemin içinden geçtiklerini belirten Tahsin Tam yaşanılan sıkıntılı süreçte görevden ayrılmayı hiç aklından geçirmediğini ifade etti. Tam, “Bu sezon istifayı düşündüğüm hiçbir an olmadı. Ancak yorulduğum anlar elbette oldu. Çok zor olduğunu biliyorduk. 12 senedir dışarıdayım ve çok şey değişmiş. Seyircimizin kırılganlığı artmış. Kabullenmekte zorlanıyorlar. Hayatın içinde mücadele veren insanlarız. Bursaspor’la da mutlu olmak istiyoruz. Biz o mücadeleyi veriyoruz, vermeye de devam ediyoruz. Dik duracağız. Biz Bursaspor’a zarar verdiğimizi düşünürsek durmanın anlamı olmaz. Biz yine Bursaspor’u tutarız elbette.” dedi 

 Hayalimi gerçekleştirdim

“12 yıl Bursa dışında çalıştım. 8 yıl da Bursaspor altyapısında görev aldım. Çok değerli oyuncular yetiştirdik. Bursaspor’da teknik direktör olmak benim hayalimdi. Hiçbir şey konuşmadan geldim buraya. O performansı ortaya koymaya çalışıyorum. Sadece bir maçta tüm eleştirileri kabul ediyorum. Kolay değil. Tecrübeli oyuncularımızdan verim almaya çalışıyoruz.”

 

Hasan eşiği geçemedi

“Geçen sezon alt lige düşen takımda olan tecrübeli oyuncuların tepki görmesi bekleniyordu. Ama Enver ile Kubilay performanslarıyla o eşeği geçti. Hasan maalesef geçemedi. Bizim Hasan’ın kalitesine ihtiyacımız var. Sakatlıklar da yaşadı. Ama bu işler bir maçtaki performansına bakar. Biz ona güveniyoruz.”

 

Çağatay’a şans verdim

“Ben ona fazlasıyla şans verdim. Özel hayat ve arkadaşlarıyla olan iletişimi gözlemledik. Bildiğim ve söylemek istemediğim birçok şey var. Kendisine zarar vermek istemiyorum. Umarım çok başarılı olur ve iyi yerlere gelir. Kendisini yeniler ve objektif bir özeleştiri yapar. Altyapıdan olumlu rapor gelirse neden olmasın? Ama o sinyaller bana gelmedi. Hayatını iyi yönetmesini öğrenmesi gerekiyor.”

 

Oyuncularımıza küfür ediliyor

“Bir kaç iç saha maçında oyuncularımıza maalesef küfür edildi. Özellikle Batı Tribünü’nden. Bursaspor’da görmediğim şeyler bunlar. Sağduyulu taraftarlarımızın buna müdahale etmesi lazım. Lütfen onları durdursunlar. Takımlarını seviyorlarsa baştan sona futbolculara destek vermeleri gerekiyor.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER