AsayiÅŸ

Takla atan aracın içinde sıkışan sürücü kurtarıldı

Rize merkezde takla atan bir aracın sürücüsü sıkıştığı yerden itfaiye yardımıyla çıkartıldı.

Takla atan aracın içinde sıkışan sürücü kurtarıldı
30-09-2022 21:53

Kaza merkeze baÄŸlı Müftü Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Rize merkez istikametinden GündoÄŸdu mahallesi istikametine giden GülÅŸah Esra Tülüce idaresindeki 53 FE 680 plakalı araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile takla attı.

Takla atan araç Menderes Bulvarına düÅŸerek yol kenarında park halinde bulunan 53 T 0405 plakalı araca ve kaldırımda yaya olarak yürüyen S. K.’ya çarptı. Araç içerisinde sıkışan sürücü GülÅŸah Esra Tülüce için çevredeki vatandaÅŸlar seferber oldu.

112 Acil ÇaÄŸrı merkezine yapılan çaÄŸrının üzerine kaza yerine çok sayıda polis, itfaiye ekibi ve saÄŸlık ekibi sevk edildi. Sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından çıkartılan Tülüce, saÄŸlık ekiplerinin olay yerinde gerçekleÅŸtirdiÄŸi ilk müdahalenin ardından Recep Tayyip ErdoÄŸan Üniversitesi (RTEÜ) EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı sürücü GülÅŸah Esra Tülüce ve yaya olarak yürürken yaralanan S. K.’nın saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu öÄŸrenildi. Kazayla ilgili inceleme baÅŸlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER