Ekonomi

Toyota'nın ikinci el araç satış ağı sayesinde hızlı ve kolay alım imkanı

Toyota Türkiye’nin başlattığı Xchange by Toyota ile ikinci el alım ve satımları tek bir elden kolayca yürütülüyor.

Toyota'nın ikinci el araç satış ağı sayesinde hızlı ve kolay alım imkanı
11-09-2024 17:45
11-09-2024 17:48

Xchange by Toyota, Toyota araç sahipleri ile beraber diğer marka ve model araç sahiplerini de hedefliyor. İkinci el araç alım-satım ağını içeren Xchange by Toyota üzerinden ikinci el araba fiyatlarına göz atmak da mümkün.

Araç Değerlemede Toyota Güvencesi

İkinci el alım-satım ve takası için Xchange by Toyota’nın birçok avantajlı hizmeti bulunuyor. Xchange By Toyota kapsamında yer alan XNakit uygulaması ile markası fark etmeksizin her model aracın değerini öğrenerek satış ve takas işlemi yapılabiliyor. Toyota araç değerleme hizmeti ağır hasar kaydı olmayan ve 2010 model ve üstü araçları kapsamakta ve hizmet dahilinde aracı fiyatlandırmak ve takas işlemi gerçekleştirmek için Toyota’nın web sitesi ve Toyota plazalarından başvuru yapılabilmektedir.

Toyota’nın İkinci El Araç Satış Ağı Genişliyor

Toyota, ikinci el alım ve satımlarını tek bir ağ üzerinden yürüten Xchange by Toyota ile tüm markalar için araç sahiplerine hizmet veriyor. Toyota marka araçlar başta olmak üzere gerekli şartları karşılayan araçlar, kapsamlı ikinci el uygulamalarıyla satılabiliyor. Binek araçlar ile birlikte ticari araç, hibrit araç ve 4x4 Toyota model araçları da Xchange by Toyota kapsamında yer alıyor. Ayrıca Toyota marka ikinci el araba almak isteyenler de Toyota’nın web sitesi üzerinden istedikleri araç modeline bakabiliyorlar.

İkinci El Araçlar Kapsamlı Hizmetler ile Satılıyor

Toyota güvencesindeki araç alım ve satımları geniş hizmetlerle kullanıcılara sunuluyor. Ünlü otomobil markası, ikinci el satışının güvenli şekilde tamamlanması için sigorta ve teknik destek sağlıyor. Toyota model araç almak isteyenler, Xchange hizmetinden yararlanarak detaylı teknik kontrol, özel finans ve sigorta- kasko uygulamasıyla ikinci el araçta da konforlu bir alışveriş yapabiliyorlar.

Ayrıca marka, 2. El Dijital Bayi noktaları aracılığıyla ikinci el araç modellerini detaylı şekilde inceleme imkânı sunuyor. Toyota marka araç sahipleri, 10 yaşını geçmeleri durumunda Toyota Garanti On hizmetinden de faydalanabiliyorlar. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Toyota, ikinci el araç satış ağı ile müşterilerine güven vermeye devam ediyor.

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER