Bursa

TÜMSİAD Bursa'dan üye ziyareti…

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, üyelerini iş yerlerinde ziyaret etmeyi sürdürürken bir yandan da üye ağını genişletmeye devam ediyor.

TÜMSİAD Bursa'dan üye ziyareti…
03-01-2017 14:05

Bu kapsamda üye ziyaretleri gerçekleştiren TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan, TÜMSİAD 3. Dönem Başkanı ve Güney Marmara Bölge Sorumlusu Cemal Balabanoğlu ve Genel Sekreter Recai Gün, bir üyeyi daha TÜMSİAD Bursa ailesine kazandırdı.

TÜMSİAD Bursa heyeti, üyeleri Beyceli Tekstil & Ambalaj firma sahibi Erkan Bekiç’i iş yerinde ziyaret ederken Albasan Otomotiv Firma Sahibi Mehdi Albayrak’a da yeni üyelik belgesini ve TÜMSİAD Bursa rozetini takdim ederek bünyesine kattı.

Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan Başkan Arslan, TÜMSİAD’a yoğun bir ilginin olduğunu kaydetti. Başkan Arslan şunları söyledi: “TÜMSİAD Bursa olarak yaptığımız ekonomik, sosyal ve kültürel etkinliklerimizin dışında üyelerimizi de bizzat iş yerlerinde ziyaret ederek kendileriyle iletişimimizi sıcak tutmaya ve işle ilgili sorunlarını dinlemeye gayret ediyoruz. Üyelerimizin işlerini geliştirmenin derdindeyiz. Tüm bu çalışmalarımız da herkes tarafından görülüyor ki derneğimize yoğun bir ilgi oluşuyor. Üye alımlarını ve üye ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Doğru yolda olduğumuza inanıyoruz. Üyelerimizin istekleri doğrultusunda onların ekonomik ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.”

Ziyaretlerde bulunan TÜMSİAD 3. Dönem Başkanı ve Güney Marmara Bölge Sorumlusu Cemal Balabanoğlu da TÜMSİAD’ın büyük bir aile olduğunu ve yaptığı faaliyetlerle aile bireylerine katkı sağladığını ifade etti. Ülkenin bu sıkıntılı süreçleri birlik ve beraberlikle atlatacağını belirten Balabanoğlu, çalışmaya ve üretmeye devam etmeleri gerektiğini de vurguladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER