Siyaset

Ülkü Ocakları Genel Başkanı: Liderimiz Devlet Bahçeli'dir

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, "Hareketimizin lideri Devlet Bahçeli'dir, geri kalan meselelerle alakalı, dikkate alınacak bir şey yoktur" dedi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı: Liderimiz Devlet Bahçeli'dir
04-03-2016 01:07

Kılavuz, Ülkü Ocakları Kırklareli Ä°l TeÅŸkilatında yaptığı konuÅŸmada, Türk milletinin bölünmek ve parçalanmak istendiÄŸini ileri sürdü.

Türkiye'nin zor bir süreç içerisinde olduÄŸunu belirten Kılavuz, hainler ve alçakların karşısında durduklarını ve durmaya devam edeceklerini söyledi.


Ülkü Ocakları'nın Türk gençliÄŸinin milli manevi deÄŸerleriyle bütünleÅŸip, ilim, iman ve ahlak esasında yetiÅŸtirmek adına kurulan yuvalar olduÄŸunu ifade eden Kılavuz, ÅŸöyle devam etti:

"Ülkü Ocakları'ndan ÅŸimdiye kadar sayısız aÄŸabeyimiz ve kardeÅŸimiz yetiÅŸmiÅŸtir. Her biri Türklük bilinciyle Ä°slam ahlakıyla yetiÅŸmiÅŸtir. Türk milletine hizmet edebilecek makamlara ulaÅŸmıştır. Kimisi siyasette, kimisi ticarette, kimisi bürokraside Türk milletine faydalı olma gayreti içerisindedirler. Gençlerimizi sosyal sorumluluk alanında, sporda her alanda geliÅŸtirmek anlayışı içerisindeyiz."Ülkü Ocakları'nın sadece Türkiye'nin deÄŸil dünyanın en büyük gençlik teÅŸkilatı olduÄŸunu vurgulayan Kılavuz, "Ülkü Ocakları halimler tekkesi kadar kutsal, Peygamber ocağı kadar mübarek, askeri ocağı kadar disiplinli yerlerdir" ifadelerine yer verdi. Türk milletinin sonuna kadar yaÅŸaması için birçok ülkücünün ÅŸehit olduÄŸunu kaydeden Kılavuz, Vatan olmadan hiçbir ÅŸeyin olamayacağını dile getirdi.

MERAL AKÅžENER SORUSU

Bir gazetecinin "Bahçeli ve Meral AkÅŸener arasındaki polemiÄŸi nasıl deÄŸerlendiriyorsunuz?" sorusuna Kılavuz, "Liderimiz bizim başımızda. Hareketimizin lideri Devlet Bahçeli'dir, geri kalan meselelerle alakalı, dikkate alınacak bir ÅŸey yoktur" ÅŸeklinde cevap verdi. Kılavuz, daha sonra basına kapalı olarak toplantısını sürdürdü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER